Muhsin Kurt: Konak'ı yönetmeye hazırım

Muhsin Kurt: Konak'ı yönetmeye hazırım

CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Muhsin Kurt yerel seçim için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Muhsin Kurt, yerel seçimlere yönelik çalışma sürecinde çalışmalarını sürdürüyor. Kurt, gece gündüz demeden gösterdiği çaba ile vatandaşlardan alkış ve destek alıyor.

Konak’taki bütün muhtarları tek tek ziyaret eden, Sivil Toplum Kuruluşları, meslek odaları ve hemşehri derneklerinin neredeyse tamamı ile bir araya gelen Muhsin Kurt, gördüğü sıcak ilgi ve aldığı büyük desteğe rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muhsin Kurt: Konak'ı yönetmeye hazırım

Sokakları gezerek esnaf ile dertleşen, pazar yerlerinde pazarcıların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kurt, karşılaştığı ve sohbet ettiği vatandaşların anlattığı meseleleri kaydederek, seçildiği takdirde
çözeceğine söz veriyor.

Geçmiş yıllarda kendisi için meydanları dolduran onbinlerce insana gönül borcu olduğunu söyleyen Muhsin Kurt, "Gün bu gündür, Konak’ta birlikte olmanın tam zamanı. Halkın içinden gelen biriyim, onların sorunlarını çok iyi biliyorum ve şimdiden hazır projelerimle inşallah çözmeye geliyorum.Başkan olursam, Konak’ı Konaklılar ile birlikte yöneteceğim ve her sorunlarını çözerek onlara borcumu ödeyeceğim” diye konuştu.

Muhsin Kurt: Konak'ı yönetmeye hazırım

Muhsin Kurt’un kendi ağzından özgeçmişi:

1960’ta Erzurum’da doğdum. 55 yıldır İzmirliyim. 1970’li yılların ortasında, efsanevi belediye başkanlarımızdan Aydın Erten’in adaylığı ve seçilişi süreciyle başlayan demokratik yaşam savaşımda hep CHP bayrağını yüceltme ve zirveye dikme mücadelesi verdim.

“Önce insan” bilinciyle binlerce işçimin sofralarına ekmek katkısında bulunduğum iş adamlığı ile hayatımı kazanırken, üyelikten temsilciliğe uzanan geniş bir yelpazede aktif bir biçimde CHP için çalıştım, bir başka deyişle “CHP için insan sermayesi biriktirdim”.

Sokaklarda karşılığı olan, başka partiye oy vermiş vatandaşlarımızın oylarını da CHP’mize kazandırmış bir parti neferiyim. 2009 ve 2011 seçimlerinde, adaylık başvurusu yaptığım sırada beni desteklemek için meydanları dolduran 15-20 bin kişilik kitleler, benim için gurur, partimiz için onur kaynağı olmuştur.

5 kız evlat babası olmanın şerefini bir madalya gibi taşıyorum; ülkeme nitelikli vatandaşlar yetiştiriyorum: kızlarımdan Açelya, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Gastronomi Bölümü mezunu, Özgecan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, Ecemsu, Anadolu Üniversitesi, Sanat Tarihi’ni bitirmek üzere, Kardelen Ekonomi Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nde öğrenim görüyor, Birsu, Temel Bilimler Koleji’nde okuyor.

Son seçimlerde, önseçimde 5. Sırayı alarak, İzmir 1. Bölge’de 8. Sıradan milletvekili adayı oldum. Partim için mücadelemi daha da etkili bir biçimde sürdürebilmek adına, “Halkımın Hizmetkarı” olma idealiyle Konak Belediye Başkanlığına aday adayıyım.