Nazlıaka CHP'ye geri mi dönüyor?

Nazlıaka CHP'ye geri mi dönüyor?

Aylin Nazlıaka bugün CHP üyelerine SMS ile geri dönüş sinyali verdi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği" iddiasıyla ilgili olarak Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın, oy çokluğu ile kesin ihracına karar vermişti. Nazlıaka bugün bir SMS ile CHP üyelerine seslendi.

Nazlıaka daha sonra PM'ye af dilekçesi vermişti. 2016'da partiden ihraç edilen Aylin Nazlıaka için de görüşmeler yapıldı. Nisan ayında toplanan Parti Meclisi'nden ihraç edilen Nazlıaka'ya af talebine ret kararı çıktı.

Nazlıaka bugün CHP üyelerine bir SMS göndererek konu hakkında yeni bir adım atılmasını istedi. Ankara'nın ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin kendisi hakkında verilen dilekçeyi hatırlatan Nazlıaka, "Örgütümüzün vefasına, hak bilirliğine minnettarım." dedi.

Nazlıaka'nın paylaştığı kısa mesaj şöyle; 

Değerli ailem,
Bildiğiniz gibi 3 yıl önce üyesi olmaktan onur duyduğum partimden ihraç edildim. Geçen ay Ankara'nın tüm ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri partiye geri alınmam konusunda OY BİRLİĞİ ile bir karar aldı ve bu kararı yazılı olarak parti yönetimine sundu. Örgütümüzün vefasına, hak bilirliğine minnettarım. Çok teşekkür ederim.
Ben sizlerle olan gönül bağımı hiç koparmadım, koparmam. Hukuki bağımızın da bir an önce yeniden kurulmasını dileğiyle...
Aylin NAZLIAKA

Gerçek Gündem