İsmail Ok: Kiralık makam araçlarını ve gösterişli araçları göndereceğim

İsmail Ok: Kiralık makam araçlarını ve gösterişli araçları göndereceğim

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, ilk icraatının makam araçları ve gösterişli zabıta araçlarından kurtulmak olacağını söyledi.


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıllık AKP iktidarı döneminde Türkiye’nin en borçlu Belediyeleri listesinde üst sırada yer aldığını açıklayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, seçilmesi halinde belediyeye ekonomik açıdan büyük zarar veren kiralık makam araçları ve gösterişli zabıta araçlarından kurtulacağını belirtti.

Millet İttifakın Balıkesir’deki adayı İsmail Ok, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Büyükşehir Belediyesi en borçlu belediyeler arasında. 4 çeker zabıta aracına ova köylerinde ihtiyaç var mı sormak isterim. Kiralık makam araçlarını ve gösterişli araçları göndereceğim. Makamdaki ilk imzam bu konuda olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi mali yönden yönetilemiyor. 5 yıldır AKP belediyesinin Balıkesir’i getirdiği nokta borçlarını çeviremiyor. Önemli olan borçlar bile ödenemez durumda Büyükşehir sadece personel ve çektiği kredileri zor ödüyor” dedi.

MAKAM ARACI KULLANMAYACAĞIM

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yönetilemediğine değinen OK, seçimlerden sonra mali disiplinin mutlaka oluşturulması gerektiğini, belediyenin personel ve kredilerini ödemekte zorlandığını söyledi. Belediye başkanlığı süresince makam aracı kullanmayacağını ifade eden OK ‘’ Vatandaşın parasıyla saltanat yaşama dönemi bitecek. Yandaşlardan yüksek rakamlar ile kiralanan otomobillerin geri iade edilecek. Belediye vatandaşına hizmet götüremez iken, personeline maaş ödeyemez iken kimse lüks arabalar ile gezemez. Şahsım olarak da belediyenin mali tablosu düzelene kadar makam aracı kullanmayacağım’’ dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!

Millet İttifakının en büyük temsilcisinin Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir olduğunu belirten İsmail OK, ittifakın rekor oyunun Balıkesir ilinde alınacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanlığında konuşma yapan Ok ‘’ Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek yerel seçimler üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bizleri ağırlayan CHP İl Başkanı Sn.Serkan SARI ,Balıkesir Millletvekili Sn.Ensar AYTEKİN ve kıymetli yönetimine teşekkür ederim. Partisi ne olursa olsun adaletten , hukuktan ve liyakatten yana olan Kuvvacıların Kahraman Evlatları olarak; 31 Mart yerel seçimlerinde 2009'da olduğu gibi hep birlikte başaracağız. Ve hep beraber adalet ve liyakatle Balıkesir Büyükşehir Belediyesini yöneteceğiz’’ dedi.