'Osla'da CHP'yi, PKK'ya şikayet ettiler'

'Osla'da CHP'yi, PKK'ya şikayet ettiler'

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı şehit cenazesindeki çirkin saldırıy ilişkin Periscope’tan canlı yayın gerçekleştirdi.

Periscope’tan canlı yayın yapan Muharem İnce artan terör olayları nedeni ile CHP’yi suçlayanlara sert bir yanıt verdi.  İnce’nin açıklaması binlerce kişi tarafından izlendi. İnce’nin açıklaması şöyle:

”Teröriste sayın diyenlerin yağcıları, Oslo'da CHP'yi PKK'ya şikayet edenlerin yandaşları, “Bir şehidimiz olduğu zaman Türkiye'de nasıl yaygaraların koparıldığını görüyorsunuz değil mi” diyenlerin yaygaracıları, “Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz” diyenlerin yalakaları, PKK'nın tanıklığında TSK'yı yargılayanlar, Habur'da terörist karşılama törenleri düzenleyenler, valilere talimat verip PKK'ya operasyon yaptırmayanlar, PKK şehirlerde silah bomba stoklarken görmezden gelenler, kardeşini kaybeden yarbayı söyledikleri nedeniyle linç edenler, “başkan seçseydik bunlar olmazdı” diyenler, bir oğluna askerlik yaptırmayıp diğer oğluna vali gözetiminde askerlik yaptıranlar, Diyarbakır'a gidip dağdakiler inecek cezaevleri boşalacak diyenler, Diyarbakır'da meğri meğri diyenler. Bu ülke bugün bu haldeyse sorumlusu sizsiniz. Bu ülkede askerimizi, polisimizi albayrağa sarıp toprağa veriyorsak bunun sorumlusu sizsiniz. 14 yılda memleketi ne hale getirdiğinizi görmek yerine başkasını suçlayarak azgınlık yapıyorsunuz, cumhurbaşkanının tabiriyle yaygara kopartıyorsunuz. Ne siz ne size görev veren ağababalarınız CHP ve terörü yanyana getiremez, yanyana anamaz. CHP'yi ve onun genel başkanını terörle teröristle yanyana getiremezsiniz. Aynaya bakın yüzsüzler, aynaya bakın beceriksizler, aynaya bakın teröristlerin çözüm ortakları. Bu ülkenin bu hale gelmesinin sorumlusu sizsiniz, başkasına çamur atmayın, yüzsüzlük yapmayın.’