Pakdemirli kime 'Adiler' dedi? Yeni görüntü ortaya çıktı!

Pakdemirli kime 'Adiler' dedi? Yeni görüntü ortaya çıktı!

Amasya Taşova'da muhalefet için sarf ettiği, "Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?" sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek hukuki süreç başlatacağını söyleyen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz günlerde Amasya Taşova'da yaptığı konuşmada muhalefeti kastederek "Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?" ifadesini kullanmıştı. Pakdemirli'nin hakaret içeren ifadesi tepki çekmişti. 

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Bakan Pakdemirli'nin muhalefet partilerine yönelik kullandığı çirkin ifadeye kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti. Portakal, tweetinde Bakan Pakdemirli'yi etiketleyerek, "Kötü söz sahibine aittirin çok ötesinde bir hadsizlik. Ben, sandıkta sizin gibi çirkin uslupta olanlara oy vermeyecek olan yurttaşlardanım. Bilin istedim." ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ PAKDEMİRLİ'Yİ DOĞRULAMIYOR

Bakan Pakdemirli ise dün tepkiler üzerine yaptığı açıklamada, sözlerinin çarpıtıldığını öne sürerek hukuki süreç başlatacağını söylemişti. Ancak ortaya çıkan yeni görüntü Pakdemirli'yi yalanladı.

Avukat Efkan Bolaç tarafından Twitter'da paylaşılan yeni görüntüde, Pakdemirli'nin o sözleri muhalefete yönelik söylediği net bir şekilde anlaşılıyor.

Bolaç, videoyu "Gerçeklerin ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır. "Hiç şiir okumamış gibi kötüsünüz. Bir köpeğin başını hiç okşamamış, hiç bayram şekeri dağıtmamış, çocukla çocuk olmamış gibi kötüsünüz! Sevinince kötüsünüz, korkunca kötüsünüz, korkunçça ve korkakça kötüsünüz!” Kötüsünüz" paylaştı.