Perinçek: Akşener 'gladio'nun kraliçesidir

Perinçek: Akşener 'gladio'nun kraliçesidir

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da katıldığı bir programda Meral Akşener’le ilgili çok sert ifadelerde bulundu.

Ulusalkanal.com’da yer alan habere göre Perinçek, konuşmasında Türkiye’nin bugün bir vatan savaşı vermekte olduğunu ifade ederek, “Kontrollü darbe” iddialarını dile getirenlerle ilgili olarak “Türkiye’ye emperyalizmin müdahale etmesini istiyorlar” ifadelerini kullandı.
CHP’nin “Adalet Yürüyüşü”ne değinen Perinçek, Meral Akşener için “Gladio’nun kraliçesi” dedi.
Perinçek, konuşmasında şunları söyledi:
“Kontrollü darbe iddiaları Rubin’in raporunda geçiyor. Rubin diyor ki ‘Bu darbeyi Tayyip Erdoğan ve Doğu Perinçek yaptı' diyor. O raporun sonunda şuraya getiriyor, ‘Bu darbeyi yapanlar uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır'.
Türkiye’ye emperyalizmin müdahale etmesini istiyorlar.
Kılıdaroğlu ‘Dünyaya çağrı yapıyorum‘ diye başladı. Ardından batı gazetelerinde yazılar çıktı. Batı dediğim Atlantik sistemi. Kılıçdaroğlu o yazılarında Irak, İran, Sıriye ve Rusya’yı hedef alıyor. ‘Putin diktatördür‘ diyor. Esad için ‘Halkı başka ülkelere sığınmak zorunda kaldı‘ diyor.
İran, Irak, Suriye ve Rusya’yı diktatörlükle suçlayan kime hizmet eder?
PKK’nin dahil olduğu bir bileşimin içinde Meral Akşener de kendisini dahil etti. Sizin söylediklerinizin hepsini ben şöyle özetleyim; Meral Akşener kontrgerilla veya Gladio’nun kraliçesi. Çiller Özel Örgütü adlı kitabımda yer alan şemanın içinde vardır. Bugünkü o yürüyüş içinde PKK ve FETÖ’nün yanında kol kola yer alması da Akşener’in bir Gladio kraliçesi olduğunun göstergesidir.”