Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'dan 'kaos' uyarısı

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'dan 'kaos' uyarısı

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, sabaha karşı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Ekrem İmamoğlu'nıu ziyaret etti.Sağlam, sabah 05:40 sıralarında yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Saatlerdir İstanbul verisinde bir artış olmadı.

Doğrudan bilgi almak amacıyla Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettim. İmamoğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi bütün ıslak imzalı tutanaklara sahip. Merkezden ayrılırken girilmemiş çok az sandık vardı ve İmamoğlu 30 bin oy öndeydi. Yüzkırk yıllık bir seçimler tarihimiz var. Yaklaşık 70 yıldır milletçe yaptığımız en iyi işlerden biri seçimlerdi. Ta ki son bir kaç seçime kadar. Milletçe buna izin vermemeli; kararlı durmalıyız. Seçimler üzerindeki manipülasyon ülkemizi kaosa sürükler.Sıkı durmak zorundayız.

Mesele sadece iki siyasi partiyi ilgilendiren bir mesele değildir. Milli İrade'nin tecellisi meselesidir. Milli İrade'yi yok sayarsanız seçimle iş başına gelecek her makamı tartışılır hale getirirsiniz. Demokrasiyi felç eder, ülkemize ihanet etmiş olursunuz. Ciddiyet gerekiyor. AK Parti sandıklara çok yoğun itiraz ediyor.

İtiraz her siyasi partinin demokratik bir hakkıdır ancak tuhaf olan durum kazandığını iddia eden bir siyasi partinin sonuçlara itirazı. AK Parti'nin önde olduğu açıklaması da 'aşıklar' tarafından değil, il başanı tarafından yapılıyor.