'Seçimin kaderini kırsal belirleyecek'

'Seçimin kaderini kırsal belirleyecek'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığına aday adaylığının ardından, Aliağa ve Kemalpaşa’dan sonra CHP Ödemiş ilçe örgütünü ziyaret etti.

Seçimin kaderini kırsalın belirleyeceğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Merkezdeki nüfusun da en az 3’te 1’i kırsalla bağlı. Gelin, kardeş, akraba nerede yaşıyor? Metropolde. Kırsalın ayağa kalkıp çalışması, seçimin sonucunu çok büyük oranda belirleyecek” diye konuştu.

Ödemiş’te 74 köyü, mahalleleri, iş yerlerini tek tek gezeceğini ve seçimi alacaklarını söyleyen Kocaoğlu, “Gerekirse 3-4 gün gelir burada kalırız, seri bir çalışma yaparız. Biz Ödemiş seçimini alacağız. Başka yolu yok, mazereti yok. Örgüt, gençler ayakta. Başkan adayımız pırıl pırıl bir kardeşimiz. Ödemiş’i hem tarihi değerleri, hem üretime dayalı sektörlerle ekonomik açıdan kalkındıracağına inanıyorum. Harç olacağız, küskünleri barıştıracağız. 2019 yılında, ‘bu şu partidendi’ demeyeceğiz. Herkese gideceğiz, derdimizi anlatacağız. Böyle bir çalışma yaparak başaracağız” diye konuştu.  

SEÇİMİ KIRSAL BELİRLEYECEK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kırsaldaki seçmenin sonucu belirlemede önemli rol oynadığına dikkat çekerek “Seçimin kaderini kırsal belirleyecektir. Merkezdeki nüfusun da en az 3’te 1’i kırsalla bağlı. Gelin, kardeş, akraba nerede yaşıyor? Metropolde. Kırsalın ayağa kalkıp çalışması, seçimin sonucunu çok büyük oranda belirleyecek. Biz hem Ödemiş için çalışırken, hem metropol için çalışmış olacağız. Bu seçimde ipi kırsal belirleyecek. Biz de daha çok kırsalda çalışacağız” dedi.