Siyasiler bir bir paylaştı... Sadece o lider sessiz kaldı

Siyasiler bir bir paylaştı... Sadece o lider sessiz kaldı

19 Mayıs'ta Samsun'da bir araya gelen genel Başkanlar birlikte çektirdikleri kareyle ilgili mesaj paylaşırken MHP Lideri Bahçeli’nin 19 Mayıs mesajı paylaşmaması dikkat çekti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basmasının 100'üncü yıl dönümü, yurtta görkemli törenlerle kutlandı.

Samsun'da Tütün İskelesi'nde düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi katıldı. Liderler birlikte poz verdi.

Fotoğrafın ardından liderler sosyal medya üzerinden de mesaj verdi. Genel Başkanlar birlikte çektirdikleri kareyle ilgili mesaj paylaşırken MHP Lideri Bahçeli’nin 19 Mayıs mesajı paylaşmaması dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderler karesini sosyal medyada yayımlayıp “Haydi... Milli mücadele ruhuyla, ele ele, gönül gönüle vererek Türkiye'yi daha ileri taşıyalım” mesajını ekledi.

İşte o mesaj:

Liderin birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medyada hesabından paylaşan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, “Aynı Gemideyiz” mesajını ekledi.

İşte o mesaj:

 

Perinçek, ABD ile Türkiye arasındaki gerilim sırasında “Erdoğan karşıtlığı”na karşı çıkmış ve “Bugün ya Tayyip Erdoğan ile birlikte ABD emperyalizmine karşı Türkiye gemisindesin ya da Amerika gemisindesin! Üçüncü bir gemi yok!” diye yazmıştı.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ise sosyal medyada “Farklı düşüncelere sahip olsak da Türkiye için birlikte güzeliz. Hep beraber güzel yarınlara” mesajıyla liderlerin birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

İşte o mesaj:

BBP Lideri Mustafa Destici de “Partilerimiz, Fikirlerimiz, düşüncelerimiz, bakış açılarımız, hatta ideolojilerimiz farklı da olsa İhtiyaç hasıl olduğunda Devletimiz için, Ülkemiz için, Milletimiz için, #19Mayıs ve #MilliMücadele Ruhuyla "Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız” mesajıyla birlik fotoğrafını paylaştı.

İşte o mesaj: