Soyer, Bergama’da seçim koordinasyon merkezini açtı

Soyer, Bergama’da seçim koordinasyon merkezini açtı

Tunç Soyer seçim kampanyası kapsamında bugün Bergama’daydı.

Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim kampanyası kapsamında bugün Bergama’da ziyaretlerde bulundu ve seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Bergama ziyaretinde Soyer’e CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Millet İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı İdris Yavuzyılmaz İyi Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi, eşlik etti. Ziyaretlerine Bergama Ticaret Odası’ndan başlayan Soyer’in programı esnaf ziyaretleri, Bergama Ziraat Odası ve seçim koordinasyon merkezi açılışı ile devam etti.

Bergama Ticaret Odası’nda bir konuşma gerçekleştiren Soyer, konuşmasında Seferihisar’da belediye başkanlığı yaptığı döneme ilişkin tarım politikalarından ve gerçekleştirdiği projelerden bahsetti. Tarımın İzmir için hayati bir öneme sahip olduğunu söyleyen Soyer, Bergama’nın tarım konusunda çok büyük bir potansiyel barındırdığını belirtti. Bergama Ticaret  Odası Başkanı Fikret Ürper, program sonrası Tunç Soyer'e çiçek vererek teşekkür etti.

Tunç Soyer, programına esnaf ziyaretleri ile devam etti. Bergama esnaflarının taleplerini dinleyen Soyer ‘birlikte üretme’ vurgusu ile esnaflarla sohbet etti. Sonrasında, Bergama Ziraat Odası’nda Bergama halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen bir toplantı yaptı. Buradaki konuşmasında hükümetin tarım politikaları anlayışının yanlış olduğunu vurguladı. Şu an uygulanan hükümet politikalarının tarımın gelişmesi önünde bir engel olduğunu söyledi.

Son olarak Bergama Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Soyer, burada Bergama yerel gazetelerinin temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Soyer, gazetecilere yerel medyayı çok önemsediklerini ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde yerel medyanın güçlenmesi için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.