Sultangazi'de CHP'nin pankartları parçalandı

Sultangazi'de CHP'nin pankartları parçalandı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) ait seçim pankartları kişi ya da kişiler tarafından gece geç saatlerde yırtıldı.

Bülent Çavuş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde CHP'nin seçim pankartları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yırtıldı. Olay, ilçe genelinde eş zamanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sultangazi ilçe genelinde muhtelif mahallelerde asılı bulunan CHP'ye ait seçim pankartlarına kişi veya kişiler tarafından zarar verilerek yırtıldı. 

Sultangazi Belediye Başkan Adayı Haluk Bozkurt ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu fotoğrafları ile seçime yönelik sloganların yer aldığı pankartlara kesici aletlerle zarar verildiği tespit edildi.

Duruma tepki gösteren CHP Sultangazi İlçe Sekreteri Kemal Avseren, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olaya tepki gösterdi.

Avseren, "Sultangazi'de, arkadaşlarımızın bütün gün emek vererek hazırlayıp astığı bayraklarımızı, pankartlarımızı bu hale getirenlere yazık... Siyasetin böyle yapılmayacağını sizlere de öğreteceğiz.Bu Gün Belediye meclis Üyesi Adayı Av. Mitat Çelik ile Beraber Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne Giderek Suç Duyurusunda bulunduk elimdeki resim ve video emniyet yetkililerine teslim ettik Özellikle son günlerde büyük bir panik yaşıyorlar Sultangazi halkı 1 Nisan Sabahı rahat bir nefes alacak ‘’Martın Sonu Bahar " ifadelerini kullandı.