'Takunyacı dedikleri o kadrolar, bugün Türkiye'ye çağ atlatıyor'

'Takunyacı dedikleri o kadrolar, bugün Türkiye'ye çağ atlatıyor'

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Takunyacı dedikleri o kadrolar bugün Türkiye'ye çağ atlatıyor" dedi.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın Zeytinburnu'nda yaptığı seçim çalışmalarının sonra durağı İstasyon Meydanı oldu. Yıldırım burada düzenlenen mitingde bir konuşma yaparak, "Bazen torunlarımla gittiğimde 'dede bu köprüyü sen mi yaptın' diye soruyorlar. Bunun keyfi bambaşka, bildiğiniz gibi değil" dedi.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

'TAKUNYACI DEDİKLERİ O KADROLAR BUGÜN TÜRKİYE'YE ÇAĞ ATLATIYOR'

Bugün malum 28 Şubat. Erbakan Hoca'ya karşı operasyon yapılmıştı, 22. yıldönümü. Aynı zamanda cuntacılara karşı dimdik duran Erbakan Hocamızın ölüm yıl dönümü. O 28 Şubat için bin yıl sürecek demişlerdi. O sözler şimdi tarih oldu mu Sadece 4 yıl sürdü. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan tek başına iş başına geldi. Bu vesayet odaklarına hak ettiği cevabı bu millet verdi. Onların parmaklarında oynatacağını düşündükleri kadrolar şimdi Türkiye'yi yönetiyor. Türkiye'yi dünyada parmakla sayılan ülkeler arasına sokmak için çalışıyor. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne diyor 'Milletimizi en geniş refah, vasıta ve kaynaklara sahip kılacağız, milli kültürümüzü muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız'. Takunyacı dedikleri o kadrolar bugün Türkiye'ye çağ atlatıyor, Türkiye'yi 3 kat büyüttüler. Millet onları AK Parti ile tarihe gömdü.