Tekin'den Başbakan'a sert cevap: Anlaması zor!

Tekin'den Başbakan'a sert cevap: Anlaması zor!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı "Adalet Yürüyüşü"ile eş zamanlı İstanbul Maçka Parkında başlatılan demokrasi nöbetinde konuşan Gürsel Tekin Başbakan'ın kendine göre mizah yatığını belirterek "Başbakan’ın Chp Genel Başkanı’nı ve yürüyüşünü anlamasını beklemek biraz zor. Onu beklememiz de zor" dedi.

CHP’li Tekin Başbakan Yıldırım'ın 'Adalet Yürüyüşü' ile dile getirdiğiği alaylı eleştirilerecevap vererek, ‘Kendisine göre mizah yapmış. Kendisi mizah konusunda son derece yetenekeli. Başbakan’ın Chp Genel Başkanı’nı ve yürüyüşünü anlamasını beklemek biraz zor. Onu beklememiz de zor. Böyle bir çabası olsa kendi koltuğunu koruyabilirdi. Heralde seçilmiş bir başbakandı. Seçilmiş bir başbakan, kendi koltuğuna sahip çıkamayan bir insanın demokrasiye adalete hukuka sahip çıkmasını beklemek mümkün değil’ diye konuştu.
Başbakan Binali Yıldırım, “Kılıçdaroğlu Adalet için yürüyor ne düşünüyorsunuz” sorusuna  “Ben Enis Berberoğlu’nu ziyarete gidiyor diye duydum. Ramazan günü yürümeğe gerek yok ki… Maltepeye hızlı trenle gidebilir’ ” diye yanıt vermişti.