VİDEO| AKP'li adayın amin dediği dua: Allah'ım sen cumhuriyetçilerin sonunu getir

VİDEO| AKP'li adayın amin dediği dua: Allah'ım sen cumhuriyetçilerin sonunu getir

AKP Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak ve AKP Yalova Milletvekili Meliha Akyol'un bulunduğu ortamda bir 'tarikat şeyhi' "Allah'ım şeriatı bu ülkeye hakim kıl, laikçilerin ve cumhuriyetçilerin sonunu getir" diye dua etti.

Yurt Haber Merkezi

Seçimlere saatler kala bir seçim duası sosyal medyada paylaşıldı. AKP Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AKP’nin Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak için yapılan duada cumhuriyetçiler ve milliyetçilerin sonunun getirilmesi istendi.

"Yarabbi laiklerin, cumhuriyetçilerin, milliyetçilerin sonunu getir. Yusuf kardeşimizi seçilmeyi nasip eyle Yarabbi“ denilen işte o dua:

 Ziya Öztabak’ın FETÖ’cülerle fotoğraflarının ortaya çıkmış ve buna rağmen görevde kalması AKP teşkilatında rahatsızlık yaratmıştı. 

FETÖ SANIĞI BAŞKANA ERDOĞAN’A ÖDÜL VERDİRMİŞLERDİ

FETÖ’cülerle fotoğrafları ortaya çıkan Öztabak, AKP’li Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın FETÖ sanığı olduğu davada yargılanması devam ederken AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül almasını sağlamış ve gündem olan bu olayı CHP Meclis’e taşımıştı. Yargılanması devam ettiği halde Erdoğan’ın elinden ödül alan FETÖ sanığı Yılmaz da çıktığı ilk duruşmada beraat etmişti.