VİDEO | AKP'liler Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı'nın mikrofonunu kapattı: Parayı ben verdim!

VİDEO | AKP'liler Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı'nın mikrofonunu kapattı: Parayı ben verdim!

Ağrı Amatör Ligi’nde oynayan Patnos Spor için verilen bir yemekte Pendik Belediyesi’nin AKP’li üyesi İdris Bilici, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın mikrofonunu kapattı ve “Yemeği ben  verdim, konuşamazsınız” dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, dün Pendik’te Patnos Spor için verilen yemekten bir video paylaştı. Videoda Kadıköy’ün CHP’li belediye başkanı Şendil Dara Odabaşı sahneye konuşma yapmak için çıktığı sırada mikrofon kapatılıyor. Bu sırada Odabaşı'’nın yanına gelen Pendik Belediyesi’nin AKP’li üyesi İdris Bilici, Kadıköy Belediye Başkanı’na “Siyaset yok, sadece selamlama yapacaksınız, yemeği ben verdim” ifadesini kullanıyor. İdris Bilici’nin kaba davranışı karşısında Odabaşı da mikrofonu bırakıp salonu terk ediyor.

Saymaz, videoya “Odabaşı'ya yapılan saygısızlığa kızan Patnoslular yemekten ayrılmış” notunu düştü.

Odabaşı da sosyal medya hesabında şu notu yazdı:

“Geceyi düzenleyen, davet eden, selamlamaya çağıran Patnoslular, konuşmamı engelleyen AKP’li Pendik Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi. Yemeğin parasını verdiler diye Patnos Spor’un şampiyonluğunu kutlamama izin vermediler. Nasılsa alıştık buradan kutlamaya, tebrikler Patnos Spor."

Independent Türkçe'ye konuşan Odabaşı ayrıca şunları söyledi:

“Ben salona girdiğimde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin konuşuyordu. Birkaç kişi daha konuştuktan sonra beni davet ettiler kürsüye. Çıktım ama mikrofonda ses yoktu. İdris Bilici 'Yemeği ben düzenledim' dedi bana. Bunun üzerine ben de sahneden indim.”