Yandaş Dilipak: Acı beklenenden de acı olacak

Yandaş Dilipak: Acı beklenenden de acı olacak

Yandaş yazar Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde "İnşallah beklenen olmaz" dedi.

Yandaş yazar Abdurrahman Dilipak, Yeni Akit'te yazdığı köşesinde bugün çarpıcı ifadeler kullandı. "Seçim sonuçları ortada. Aslına bakarsanız kimse kazanmadı. Daha doğrusu kimse umduğunu bulamadı. Tatmin edici bir sonuç yok." diyen Dilipak, beklenen krizin gelmemesi dileğinde olduğunu belirtti. 

"Nerede kriz varsa McKinsey orada. Bakarsınız bütün kapılara McKinsey’e çıkmış. Aslında McKinsey her zaman içimizdeydi. Parayı vermişseniz hizmet almaya devam edersiniz. Kaldı ki, zaten bir takım kurumlarla yıllardır çalışıyorlar. Et-tırnak gibi olmuşlar. Hatta o olaydan sonra da yapılan anlaşmalar oldu. Bunlarda “Şeytan tüyü” var. Herkesle çalışırlar. FETÖ’cülerle de çalışırlar, BÇG’lilerle de." diyen Dilipak, ABD menşeili örgütlerin ekonomik krizde Türkiye'ye yanaşacağını iddia etti. 

"Türkiye ekonomisi ile ilgili çalışmasını sürdürmüş. 31 Mart sonrasına ilişkin bir raporunu çok önceden hazırlamış olmalı. Şimdi şartların olgunlaşmış olmasını bekliyorlardır" diyen Dilipak, "IMF’siz IMF finansçıların söylediğine göre “acı reçete” hazır. “Acı” beklenenden de “acı” olacak. İnşallah korkulan olmaz. Şimdi acil sıcak paraya ihtiyacımız var. Aslında o sıcak para, “Muhtaç olduğumuz kaynak” yamyam müteahhitlerin (Namuslularını tenzih ederim) villalarının mahzenlerinde ya da yurt dışındaki bankalarda gizli" dedi.