Yandaş yazar Albayrak hedef gösterdi: İmamoğlu'na dikkat edin...

Yandaş yazar Albayrak hedef gösterdi: İmamoğlu'na dikkat edin...

Yandaş Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, CHP'nin 'dine doğuştan karşı' bir parti olduğunu öne sürdü, 'muhafazakar' seçmeni buna göre oy vermeye çağırdı.

Yandaş Nuh Albayrak, 23 Haziran seçimlerine az kala yine provokatif bir yazı kaleme aldı. “CHP ‘dindar vitrin’ formülünü 70 yıldır uyguluyor” başlıklı yazısında Albayrak, “Dindarlık elbette kimsenin arka bahçesi değildir ama kimsenin oyuncağı da değildir” diyerek siyasal islamcılığın tekelinin AKP’den başkasına bırakılamayacağını ima etti.

Yandaş yazar, CHP’nin Ekrem İmamoğlu’nu tercih etmesinin “muhafazakar” diye tanımlanan seçmenleri aldatmaması gerektiğine dikkat çekerken “CHP, dine ve dindarlığa “doğuştan” karşıdır. Daha doğrusu bu mefhumlarla mücadele için kurulmuştur” dedi.

Nuh Albayrak’ın yazısında ilgili bölümü:

“Dindarlık elbette kimsenin arka bahçesi değildir ama kimsenin oyuncağı da değildir.

Muhafazakâr seçmeni, “ağzındaki peynirin kapılması gereken bir karga” olarak gören CHP, bu tür “konu mankenleri” ve “her gün cumaya giden mevsimlik Müslümanlar”la hasadı topladıktan sonra derhal doğal haline dönüyor. Zira CHP, dine ve dindarlığa “doğuştan” karşıdır. Daha doğrusu bu mefhumlarla mücadele için kurulmuştur.

Dikkat edin, “cemaat” görünümünde iken “mesafeli” durdukları FETÖ’nün gerçek yüzü ortaya çıkınca, darbeci bir terör örgütü olduğunu hiç umursamadan sarmaş dolaş oldular.

CHP’nin genleri böyledir, “muhafazakâr” adaylar samimi olsa dahi bunun “icraî” bir değeri yoktur.

Menfaati için “dindar” takılırken birden; CHP’nin derinliklerine savrulan “kinim dinimdir”cilerin uyumu doğaldır; sizi yanıltmasın.

***

Bu durumda asıl sorumluluk muhafazakâr seçmene düşmektedir.

Görüldüğü gibi CHP’ye oy vermek, asla “partilerden birini tercih etmek” değildir.”