Yarkadaş: CHP, seçim yenilgisi sonrası psikiyatriye gitti

Yarkadaş: CHP, seçim yenilgisi sonrası psikiyatriye gitti

CHP'li Barış Yarkadaş, 24 Haziran seçim yenilgisi sonrası seçmenin ümidini kaybetmesi sonucu CHP yönetiminin, Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurduğunu söyledi.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, 24 Haziran seçimi sonrası CHP yönetiminin Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurduğunu açıkladı. Yarkadaş, "CHP'nin politikaları, aday belirleme yöntemleri, ortaya koyduğu adaylar çıkınca iyice CHP seçmeninde soğuma oldu. CHP'nin bu konuda bir çözüm aradığını, hatta Psikiyatristler Derneği'ne gittiğini gördük" dedi.

Halk TV'de CHP'ye yakınlığıyla bilinen isimler, bu konuyu masaya yatırdı. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, 24 Haziran seçimlerinden sonra partinin Türkiye Psikiyatri Derneği'ne başvurduğunu ve yardım istediğini açıkladı.

'GENEL MERKEZ'E 2 KEZ BRİFİNG VERDİLER'

Barış Yarkadaş konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "CHP'nin politikaları, aday belirleme yöntemleri, ortaya koyduğu adaylar çıkınca iyice CHP seçmeninde soğuma oldu. CHP'nin bu konuda bir çözüm aradığını, hatta Psikiyatristler Derneği'ne gittiğini gördük. Kızgın seçmeni nasıl sandığa getirebiliriz arayışı içindeler. Psikiyatrisler de gelip Genel Merkez'de, bu konuda bir brifing verdiler. Hatta 2 kez brifing verdiler." dedi.