Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Premier notlar ve Emre Akbaba

PERŞEMBEDEN cuma öğlene değin Alanyasporlu Emre Akbaba transferiyle meşgul olduk. Emre, Gassaraylı olduğunu ifade edip cimbom formalı fotosu ortaya çıkınca Alanyaspor zora girdi. Başakşehir 5 milyon euro bonservise razı geldi ama Emre istemeyince olmadı. Durumdan faydalanmak isteyen GS haftalardır 2,5 kâğıda razı olmasını bekledi Alanya yönetiminin. Fenerbahçe araya girip 3,5 ya da 4 teklif edince ortalık karıştı. Perşembe gece 23.30’da bir GS muhabirine “cimbomdayım” diyen Emre’nin bir saat sonra Fenerbahçe konusunda ikna olduğu bilgisi yayılınca GS taraftar grubu Ultraslan Ali Koç’a saldırdı. Yapılan açıklamada “omurgasız ve küçük Aziz Yıldırım” dendi. Cuma günü öğlen 12’de Liv Hospital’de sağlık kontrolü bekleniyordu ki GS yöneticisi Albayrak’ın “Emre direniyor, şimdi Fatih Hoca ile toplaşcaz” açıklaması geldi. Albayrak, Alanya başkanının Fenerli olduğunu da söyledi. Fenerbahçe cephesi sağlık kontrolünün bayram tatili nedeniyle ertelendiğini ifade ediyor, bakalım neler olacak..?

* Bu tatlı transfer mücadelesi olmasaydı premier lig notlarımı aktaracaktım; yine de kimilerini aktarayım:

* Arsenal’de hoca Emery, defansa gelmeyen Mesut ve Mkhitaryan’a tepki büyük. Aubameyang, Lacazette ile birlikte oynamak istediğini açıkladı. Türkçe Arsenal tweetim üç İngiliz tarafından beğenildi; dertler büyük orada. Bu hafta Chelsea deplasmanında yenilgi normal durmakta.

* Liverpool’da işler güzel başladı ama şunu kimse düşünmüyor: “Ya Van Dijk sakatlanırsa?”

* Chelsea’de Sarri iyi başladı. Adamı Jorginho’yu getirip 6 numaraya koydu, Kante’yi 8’e koydu. Bir hazırlık maçında Kante’ye ileri koş diyen Jorginho 4 saniye sonra harika bir pas atarak Kante’yi kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Kante o pozisyonu kaçırdı ama ilk lig maçında gol attı. Jorginho takım lideri olup saygı kazandı, Willian dâhil. Chelsea’de Hazard bu huzuru bozabilir...

* Leicester takım dönüşümünü güzel yapacak anlaşılan. Mahrez gitti ama takım, Puel Hoca ile uyum içinde. United deplasmanında 2-1 kaybettiler ama skor yalan söylüyor.

* Mourinho hem takım hem yönetim hem Pogba ile kavgalı. Zidane beklenilenden önce Manchester United hocası olabilir. Son maçta Rashford ceza sahası içinde topla buluşturulamadı; skandal..!

* Ruben Neves, Richarlison, Dubrovnik gibi birçok yeni isim ve iddaa tahminleri için yer kalmadı. @okk006 Twitter adresimde kupon önerisinde bulunabilirim. Malatya-FB ve Placebo-Liverpool maçlarında karşılıklı gol beklentimi buraya not düşeyim. Konya çifte şansı ile kasa kuponu yapılabilir. Esenlik...

Önceki ve Sonraki Yazılar