Bayramda hasta olmak yasak!

Bayramda hasta olmak yasak!

Bayram tatilinde Devlet hastanelerinde nöroloji, dermatoloji, dahiliye, kardiyoloji ve onkoloji servisleri gibi poliklinikler bayram tatili boyunca hizmet vermiyor.

Kurban Bayramı tatili boyunca devlet hastaneleri poliklinik hizmeti vermiyor. Hastanelerin sadece acil servisleri açık. Bazı özel hastanelerde doktorlar izne çıktığı için hastalar bayram tatili dönüşüne kadar eve gönderiliyor.

Hastanelerin sadece acil servis bölümlerinin açık olması dikkat çekti. Poliklinik hizmetleri, Rize, Kuşadası, Bodrum, İzmir, Kars, Nazilli ve Antalya devlet hastanelerinde verilmiyor. Büyükşehirlerimizden Ankara’da aradığımız Ankara Kahramankazan Hamdi Eriş hastanesinin de sadece acil servis bölümleri açık. Başka bir değişle bayram süresince trafik kazaları dışında hiçbir hastalıkla ilgilenilmiyor!

İstanbul’daki bazı özel hastanelerde ise doktorlar bayram tatiline çıkmasından dolayı yatalak bazı hastalar tatil sonuna kadar evlerine gönderildi.

Vatandaşların konuyla ilgili olarak uyarılmaması dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama bekleniyor.