Enerji tıbbı ile başarılı sonuçlar

Enerji tıbbı ile başarılı sonuçlar

Dr. Hasan Hüsnü Eren, geleceğin tıbbı olmaya aday olan enerji tıbbı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ceren KAYA/ YURT

Dr. Hasan Hüsnü Eren, geleceğin tıbbı olmaya aday olan enerji tıbbı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eren, YURT’a yaptığı açıklamada, enerji tıbbının yeni bir kavram olmadığını söyleyerek, geçmişi 5000 yıl öncesine dayanan akupunktur tanı ve tedavi sistemi üzerine inşa edilen bir yöntem olduğunu belirtti. Dr. Eren, “Vücudumuzda 12 meridyen üzerinde sürekli akan bir enerji olduğu ve bu meridyenlerde enerji azlığı veya fazlalığı şeklinde oluşan bir bozukluğun hastalık oluşturduğu, bu dengesizlik hali düzeltilince de hastalıkların tedavisinin yapılabildiği bugün artık bilimsel olarak kabul görmüştür” dedi.

SKALER ENERJİNİN VARLIĞI

Farklı enerji türlerinin varlığından bahseden Eren, Skaler enerjinin de bu enerji türlerinden biri olduğunu kaydetti. Skaler enerjinin varlığının gösterilmesinin, sağlık alanında yeni bir paradigma değişikliğine neden olduğunu dile getiren Dr. Eren, “Skaler enerji diğer enerji türlerinden farklıdır. Doğrusal olarak ilerlemez. Alanı doldurma eğilimindedir. Diğer bir özelliği katı nesnelerden, yoğunluğunda herhangi bir kayıp olmaksızın geçebilme yeteneğine sahiptir. Hatta katı nesnelere özünü nakleder. Skaler enerji kendisini sonsuza kadar yeniden oluşturabilir ve onarabilir” diye konuştu.

"ETKİLERİ ARTIYOR"

Bugün klasik tıp yöntemleri ile çaresiz görülen, migren, allerji, diabet, romatoid artrit, astım, allerjik rinit, reflü, kanser gibi birçok rahatsızlıkta enerji tıbbı ile tedavide başarılı sonuçlar alındığını söyleyen Eren, “Bu uygulamalar gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve etkinlikleri artmaktadır. Quantum tedavisi kişinin vücudundaki rahatsızlığa neden olan frekanslar cihaz aracılığı ile tespit edilir. Bu frekanslar tedavi frekansı olarak taşıyıcı bir sıvıya yüklenir. Yani bu sıvı kişiye özgü homeopatik bir sıvıdır. Kişi bu sıvıyı günde 3 kez kullanır” dedi.