Kadın orgazmını arttıran basit yöntemler

Kadın orgazmını arttıran basit yöntemler

Uzmanların yaptığı araştırmalara göre kadınların orgazm olma şansını arttıran birçok önemli etken bulunuyor. Basit birer yöntem gibi görünen bu maddeler kadınların cinsel ilişki sırasında orgazm olma şansını arttırıyor.

Kadınların orgazm olma şansı erkeklere göre çok daha düşük. Peki, bu şansı arttırmak için ne yapılabilir? Kadınların cinsel ilişki sırasında orgazm olma şansını büyük oranda arttıracak o yöntemler neler, gelin birlikte göz atalım.

TEMİZ BİR BURUN

Yapılan araştırmalara göre kadınların cinsel ilişki öncesinde burunlarını temizlemeleri orgazm olma şanslarını 6 kat oranında arttırıyor.

KOKU ALMA DUYUSU ÖNEMLİ

Kadınların orgazm olma şansını arttıran etkenler arasında koku alma duyusu büyük bir önem taşıyor. Araştırmalara göre koku alması duyusu yüksek kişilerin orgazm olma şansı çok daha yüksek. Bu yüksek oran özellikle kadınlar için geçerli.

SOLUNUM YOLU HASTALIKLARINDAN UZAK DURUN

Soğuk algınlığı, alerji ve nezle gibi solunum yolu hastalıkları kadınların orgazm olma ihtimalini büyük oranda etkiliyor. Uzmanlara göre sağlıklı bir cinsel yaşamın anahtarı iyi koku almaktan geçiyor.