Manchester United’ın Beşiktaş'a bir şartı var!

Manchester United’ın Beşiktaş'a bir şartı var!

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Marouna Fellaini'nin, Manchester United'ın Shakhtar Donetsk'ten Fred transferini noktalaması halinde siyah beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın, Shakhtar Donetsk forması giyen Fred’i transfer etmesi halinde Beşiktaş’ın istediği Marouane Fellaini’yi ara transferde satabileceği öğrenildi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Fellaini’yi gözden çıkartan teknik direktör Jose Mourinho, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred’in transfer edilirse Belçikalı yıldızın takımdan ayrılmasına izin verecek.

Manchester United, gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Fellaini’nin takımdan bonservis bedeli ödemeden ayrılması yerine ara transferde satarak para kazanmak istiyor.İngiliz ekibinin 8 milyon pound civarında bonservis bedeli isterken siyah beyazlılar 29 yaşındaki futbolcuyu öncelikli olarak kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Manchester United’ın bonserviste indirim yapması halinde, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonunu da devreye sokabileceği öğrenilirken Anderson Talisca’nın bonservisinin alınmasındaki belirsizliğin sürmesi de bu transferi etkiliyor.MANU’nun istediği 24 yaşındaki Fred için İspanyol kulüpleri Sevilla ve Valencia’nın da devrede olduğu öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Manchester United’ın Belçikalı orta saha oyuncusu Marouane Fellaini’nin kardeşinin İstanbul’a gelmesi ve Monaco maçını Vodafone Park’ta izlemesininin ardından şu açıklamayı yapmıştı;

“Bizde transfer hiç bitmiyor. Sürekli çalışıyoruz. Zaman çok kısa. Genel olarak çalışmamız var. Scout ekibimiz bu hafta 20 tane canlı maç izledi. Sürekli görüşmeler yapıyoruz. Genel olarak bir çalışmamız var. Bizim Türkiye ve Avrupa'da hedeflerimiz var. Onun için çalışıyoruz.''