Fikret Orman kuralları... Kızlarını Beşiktaş'ı tutmayana vermeyecek

Fikret Orman kuralları... Kızlarını Beşiktaş'ı tutmayana vermeyecek

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Fikret Orman. Beşiktaş'ın yükselişin büyük rolü olan Fikret Orman'ın özel hayatı da merak ediliyor. Kızların çok düşkün olduğu bilinen Fikret Orman ailesini her zaman medyadan uzak tutsa da yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Kızlarını Beşiktaş dışında herhangi bir takımı tutan biriyle evlendirmeyeceğini söyleyen Fikret Orman'ın röportajı şu şekilde:

*Kızlarınız ileride fanatik bir Fenerbahçeli ya da Galatasaraylı ile evlenirse ne olur?

Öyle bir şey olmaz. Vermem kızlarımı zaten…

*Şaka yapıyor olmalısınız. Sizin için bu kadar önemli mi gerçekten?

Uyum açısından önemi var yani. Herkes bir rengi, bir takımı sever ama benimle, ailemle uyumlu olması açısından önemli… İlla Beşiktaşlı olacak diye bir kural yok ama sonradan Beşiktaşlı olur nasılsa (gülüyor).

*Kızlarınız futbolla ilgili mi?

Onlar futboldan ziyade babalarıyla ilgililer. *Artık bir kadın kulüp başkanı görmek isterdim ama ben… Onların böyle bir planı, hayali yok mu? Sizi örnek almıyorlar mı hiç? Dediğim gibi onlar benimle ilgililer. Yönetici olayım, başkan olayım gibi istekleri, hırsları yok.

*Türkiye’de mi okuyorlar? 

Bir tanesi üniversiteyi bitirdi zaten. Sonra Londra’da master yaptı. İkincisi de Türkiye’de okuyor. Ben kızlarımı öyle çok uzaklara bırakmam. Gözlerimin önünde olsunlar.

*Neden ama? 

Bu bana biraz bencilce geldi… Belki biraz egoistçe olabilir. Ama kızlarım yanımdayken hem ben mutluyum hem de onlar… Küçük kızım bir zamanlar “Amerika’da okuyayım” falan diyordu. Bunun üzerine onu bir yaz okuluna gönderdim. Dönüşte “Ben yurtdışında okuyamayacağıma karar verdim. Senden uzakta durmak zor olacak” dedi.

*Bunu duymak bir baba için ne kadar güzel.

Şimdiki gençler bir an önce evden kaçmanın hayalini kuruyor oysa… Doğru. Mesela ben de onların yaşındayken babamla benim kızlarımla olduğum gibi zaman geçirmezdim. Ama ben de ilgili bir babayım yani. Çocuklarla seyahatlere çıkmak en büyük keyiflerimden biri. Yılbaşında da beraber Afrika’ya gidiyoruz.