Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Şampiyon ÇAKIRSPOR

YUH’LU 1. HAKEMSPOR: Verdikleri hatalı kararlar neticesi yer değiştiren puanları dikkate aldığımızda ilk yarının lideri Hakemspor’dur. Şampiyonlukları da garanti!

1) Başakşehir: İki asından yoksun ve küme düşmesi neredeyse garanti Adanaspor’u oyun olarak da yenemeyen Başakşehir’in şampiyonluk şansı yok. Abdullah Avcı orta üst grup için iyi bir hoca ama futbola bakışıyla herhangi bir takım ile şampiyonluk yaşayamaz.

2) Beşiktaş: Defans yapmak dışında oyun kurayım, hücum edeyim diye düşünen beş takımdan en güçlüsü. Galatasaray sağbek ve solbek almazsa % 99 şampiyon olacaklar.

3) Galatasaray: Bruma, Sneijder, Yasin, Podolski ve Eren’e sahip Galatasaray’ın şampiyonluk için yapması gereken Sabri, Linnes ve Carole üçlüsünü yollayıp yerine defansı, kademeyi bilen adamlar almak. Bunu yaptıklarında şampiyonluk için hoca değiştirmelerine bile gerek yok.

4) Fenerbahçe: Antalya deplasmanında görüldüğü üzere kontra atak oynayan bir takımın şampiyonluk şansı yok. Skertel ve Lens olmasa şu an sekizinci idiler.

5) Bursaspor: Kaleci Harun, Batalla, Del Valle olmasa Hamza Hamzaoğlu’nun bu camianın hocası olamayacağı anlaşılırdı. Lig sonunda 8. ya da 9. olurlar.

6) Osmanlıspor: Ndiaye, Aminu ve Dlarge üçlüsü, defansçı hocanın mantalitesini bile değiştiriyorlar. Mustafa Reşit Akçay’ın saçma rotasyon anlayışı olmasa lig dördüncüsü idiler. Ve olacaklar…

7) Konyaspor: Şu an itibariyle 7. olan Aykutspor, transfer yapılmazsa Gençler ve Antalya’ya sollanacak bu kesin bilgi, yayalım arkadaşlar.

8) Gençlerbirliği: Forvetsiz takımla Bursaspor’u duman ettin ya Ümit Özat! Galiba iş var sende. Bir de forvetin olursa yükseleceğin apaçık. Şu Vedat’ı yollayın PTT’ye.

9) Antalyaspor: Hakem gazabı olmasa geçen yılı üçüncü bitirecekti Rıza Çalımbay. Yaptığı Fenerbahçe analizi ve uyguladığı o ilginç taktik süper ligde ilk yarıda gördüğüm en güzel şeydi. Umarım istediğin transferleri yaparlar Rıza Hocam. Büyüksün!

10) Akhisar: Bir Tolunay Kafkas takımının ligin 10.’luk pozisyonunda olması, alttaki takımların kendilerini sorgulaması için en büyük neden. Gerçi şans faktörünü de eklemeli, Konyaspor’u nasıl yendiğine bir bakınız.

11) Karabükspor: Hakem hatalarının ve şanssızlıkların vurduğu takım Karabük. Tudor Hoca bu yüzden ülkeden ayrılmayı düşünüyor. Yine de en büyük sorunları Yatabare. 41 yaşındayım daha kötü ancak birkaç oyuncu gördüm.

12) Kasımpaşa: Kemal Özdeş’i tebrik etmek lazım; Rıza Çalımbay’dan kalan iskelet kadroyu uyandırdı.

13) Trabzonspor: Yaptığı transferler nedeniyle Ersun Yanal ikinci ligde bile iş bulamamalı. Sırf Trabzonlu diye bazı futbolcuları kadroda tutmasalar bir de. Örneğin Zeki Yavru, Mustafa’ların hem Akbaş’ı hem Yumlu’su ikinci lig seviyesinde.

14) Alanyaspor: Berkan Emir 11’e alınmalı dedim ve aldılar; takım şahlandı! Ve fe’kât yine de küme düşeceksiniz Hüseyin Kalpar Hocam. Zira altınızda bulunan Rizespor ile İbrahim Üzülmez’li Antep’in ikinci yarıda sizi geçeceği açık. Nakoulma’yı da kaybeden Kayserispor ve Adanaspor ile birlikte düşen takım maalesef siz olacaksınız. Stoper BA’yı Sibirya’ya kadar kovalayın ve transfer yapın…

 

SEZON SONU NE OLUR?

 

1- Beşiktaş

2- Galatasaray

3- Fenerbahçe

4- Başakşehir

5- Osmanlıspor

6- Antalyaspor

7- Gençlerbirliği

8- Konyaspor

9- Bursaspor

10- Karabükspor

11- Rizespor

12- Trabzonpor

13- Kasımpaşa

14- Gaziantep

15- Akhisar

16- Alanyaspor

17- Kayserispor

18- Adanaspor

Önceki ve Sonraki Yazılar