Metin Hara, Adriana Lima ile aşklarının tam gaz sürdüğünü söyledi!

Metin Hara, Adriana Lima ile aşklarının tam gaz sürdüğünü söyledi!

Metin Hara, sevgilisi Adriana Lima'nın kendisini takipten çıkarması üzerine bunun bir yanlışlık sonucu gerçekleştiğini söyledi.

Hakkında, Amerika’dan dönerken havalimanında açıklama yaptığı ve “Ayrıldınız mı?” sorusuna sinirlenip “Ben bilim insanıyım, magazin figürü değilim” şeklinde bir açıklama yaptığı minvalinde haber yapılan Metin Hara günün konusu oldu. Herkes Hara’nın bu açıklaması üzerine kilitlenmişken yazar, sosyal medya hesabından bu haberi yalanlamakla kalmadı Adriana Lima aşkının da tam gaz sürdüğünü söyledi. İşte Metin Hara’nın hakkında çıkan haberlere ateş püskürdüğü o açıklama:

“Başından beri kadına/insana karşı şiddetin tam karşısında yer aldım. Dilim döndüğünce, kalbim el verdiğince… Şiddet aslında bir anda kurşun olup saplanmıyor insanın kalbine… Önce iç savaşla başlıyor. Kendiyle kavga eden kişi dışarıdakine savaş açıyor… Yaklaşık 6 aydır birlikte olduğum kişi ve benim adıma “akıl almaz” komplo teorilerinden, insanın itibarını namusunu zedeleyecek iddialardan dolayı üzücü bir şekilde zorbalık yaşamaktayız. Ben benim adıma yapılmış gerçeği yansıtmayan, beni olduğumdan başka biri gibi göstermeye çalışan art niyetli çabaları sessizlikle izlemekteyim. Ama her şeyden önce canım kadar sevdiğim bu kişi ve benim adıma yabancı basında gayet makul/destekleyici haberler yapılırken bir zamanlar hoşgörünün diyarı olan, Yunus’a, Mevlana’ya ev sahipliği yapmış topraklarda bu şekilde bir tavrın yanımdaki kişiye ve bana haksızlık olduğunu düşünüyorum. (Kendisinin bütün dünyanın önünde Türkiyede yapılan haberlerin başından beri doğruyu yansıtmadığı konusunda paylaşım yaptığını hatırlatırım.) Zaman içerisinde bakıldığında yaratılan senaryoların (aldatma, demeç, ayrilik, proje, tv programı vs…) neredeyse hepsinin gerçek dışı olduğu kanıtlanmasına rağmen bu tutumun devam etmesi oldukça düşündürücü…

Şu anda Amerika’dayım. Saat sabaha karşı 5… Ben bir iyilik projesi üzerinde çalışıyorum. Türkiye’de nasıl bir demeç vermişim olmayan bir kurgu üzerine? Ayrılık yok ki demeç verilmiş olsun… Başından beri de olmadı ki… Şu anda iki dünya güzeli kızın ve hayatımı paylaştığım kişinin mutluluğu benim adıma her şeyden önemli… Her şey onların bir gülümsemesi çalınmasın diye… Bu tarz gerçek dışı iddialara ve kötü niyetli çalışmalara karşı hukuki önlemler alacağımı üzülerek belirtmek istiyorum. Bu konuda hem insanlardan hem de basından dürüstlüğü ve vicdanı ilke edinmiş kişilere başarılar dilerim.

Her birinizden rica ediyorum… Başından beri…
Sadece “mutluluk” dileseniz…
Daha güzel olmaz mıydı her şey?
Sen de aşık olsan
Biz de senin adına mutlu olsak… Anadolu’da güzel bir laf vardır “kabın içerisinde ne varsa dışarıya o taşar” 2018’de her birinizin kalbi kadar güzel bir yıl yaşaması dileğiyle… Ne olursa aşk olsun kazanacak…”