Ferrasi'siyle takla atan Burak Yılmaz'a sigortadan kötü haber!

Ferrasi'siyle takla atan Burak Yılmaz'a sigortadan kötü haber!

Trabzonpor ve Milli Takımın golcüsü Burak Yılmaz dün sabaha karşı ölümden döndü. Yılmaz'ın İstanbul'da kullandığı Ferrari marka lüks araç taklalar atarak park halindeki cipe çarptı.

Galatasaraylı Selçuk İnan ile Akhisarsporlu Olcan Adın'ın kaza sonrası olay yerine polis gelmeden götürdüğü Yılmaz, kazadan 17 saat sonra sosyal medyadan yaptığı açıklamada tüm yasal işlemleri tamamladığını duyurdu.

Burak Yılmazın da olduğu iddia edilen kazanın fotoğrafları...Burak Yılmazın da olduğu iddia edilen kazanın fotoğrafları...Burak Yılmazın da olduğu iddia edilen kazanın fotoğrafları...Burak Yılmazın da olduğu iddia edilen kazanın fotoğrafları...
Kazayı yapan Yılmaz'a olay yerini terk etmekten 206 TL ceza kesilecek ancak, kaza sırasında alkollü olup olmadığı belirlenemeyecek. Uzmanlar bu durumda sigortanın hasarları karşılamayacağı görüşünde. Burak'ın kaza yaptığı Ferrari'nin Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın ortak olduğu galeriye ait olduğu ortaya çıktı.

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz dün sabaha karşı İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından ilk resmi açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Burak Yılmaz, instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Geçirmiş olduğum trafik kazasını herhangi bir yaralanmaya ve can kaybına neden olmaksızın atlattığım için şükrediyorum. Maddi hasarlı trafik kazası gereği tüm yasal işlemler tamamlandı. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve benim için dua eden herkesten Allah razı olsun" dedi.

Öte yandan Burak Yılmaz'a kaza sonrası olay yerini terk etmekten 206 TL ceza verilmesi bekleniyor. 

NE OLMUŞTU?

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, takımının 3-0 galibiyeti ile biten Kasımpaşa maçı sonrası kutlama yapmak için soluğu Emirgan’daki Gizli Kalsın’da aldı. Mekanda eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile buluşan Yılmaz, gece sabaha karşı 04:00’de mekandan Ferrari California marka siyah araç ile ayrıldı. Başarılı forvetin kullandığı son model araç, Baltalima’nında nedeni belirli olmayan bir sebep ile kontrolden çıkarak takla attı. Taklanın etkisi ile otopark içinde bulunan Range Rover marka jipe çarpan Yılmaz ters şekilde araç içinde kaldı.

Burak Yılmazın takla attığı Ferrarinin kimin olduğu ortaya çıktı

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Aynı mekanda eğlendiği Selçuk İnan ve Olcan Adın'ın yardımıyla ile araç içinden çıkan Burak Yılmaz şiddetli şekilde yaptığı kazayı ufak sıyrıklar ile atlattı. Nedeni henüz belirli olmayan bir sebep ile kaza yaptığı aracı bırakan ve olay yerinden uzaklaşan futbolcu, kayıplara karıştı.

Selçuk İnan’a ait araç ile oradan uzaklaşan Yılmaz’ın, hastanelik bir durumu olmadığı ortaya çıktı. 

BAHÇEKAPILI'NIN ORTAĞI OLDUĞU ŞİRKETE AİT

Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı’nın ortağı olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks araç olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy’de bulunan bir otoparka çekti. Birçok görgü tanıdığının ifadesi ile kazayı yapanın Burak Yılmaz olduğu kesin olurken, sonrasında aracı kimin polisten alacağı merak konusu oldu. Her iki aracın maliyetinin ise ortalama olarak 3 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.

Bahçekapılı Lig Radyo'ya yaptığı açıklamada, aracın kendi üzerine değil sahibi olduğu galerinin üzerine kayıtlı olduğunu söyledi.

GÖRGÜ TANIĞI: BURAK YILMAZ'I ALDILAR GÖTÜRDÜLER

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. Ambulans ister misiniz? diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan'la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.

Burak Yılmazın takla attığı Ferrarinin kimin olduğu ortaya çıktı

KAZADAN 3 SAAT ÖNCE...

Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü. 

TRABZONSPOR'DAN BURAK YILMAZ AÇIKLAMASI

"Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul’da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz."