Siyonist S. Arabistan kralına dökülen gözyaşları ve Şanghay İşbirliği Örgütü

Siyonizmin Osmanlı İmparatorluğu’nu parçaladıktan sonra kurduğu yapma ülkelerden biri olan Suudi Arabistan krallığının Yahudi olabileceği, günümüzde anca “komplo teorisi”nin konusuna giriyor. Çünkü size şu sözcükle gösterilir: “Bu bir komplo teorisi.” Böylece, bu “komplo teorisi” tamlamasıyla konu gerçeğin dışına atılıp radikalleştirilir, sonra 10 akıllı gelse çıkaramaz. O yüzden dikkat edin pek revaçta bu “komplo teorisi” lafı.

Suudi Arabistan da bir Siyonist devlettir ve tamamen başta Rothschild ailesi olmak üzere Yahudi ailelerce yönetilir. Bunun böyle olması kadar da normal bir durum yoktur. Dünya Savaşı’nı bu yüzden çıkarttılar ve dünyayı bölüp, petrol yataklarının merkezi olan Ortadoğu’yu da bir sürü Arap ülkesine bölüp Arapları eğitimsizleştirdiler.

Siz hiç Suudi Arabistan krallığının ABD’nin ya da İngiltere’nin (bu iki ülke tamamen Siyonistlerin kontrolündedir) çıkarına ters bir girişimini gördünüz mü? Asla göremezsiniz, çünkü yok.

Sudilerin mesela Filistin lehine küçük bir destek gördünüz mü? Asla!

Örnekleri uzatmaya gerek yok. Bölgedeki petrol kaynağını yönetmek için Suudi Krallığı icat edildi.

Elbette başına da Siyonist getirilecek, Arap getirecek halleri yok!

11 Eylül olayında, CIA ajanı Usama Bin Ladin ailesi, Suudi Krallığının mensupları dâhil 140’dan fazla Suudi’nin ülke çapında uçuşların yasaklanmasına rağmen ABD’den nasıl kaçırıldığını ABD basını bile yazmıştı... 11 Eylül olayını “Suudiler finanse etti” diye de bolca haber var. E, evet öyle! Suudi Krallığı Siyonist ve dolayısıyla finanse etmeleri çok normal değil mi?

Konu uzun, ayrıntılara girmiyorum…

Suudi kralı geçen ay ölünce de Siyonist devletlerin başkanları olan İngiltere Başbakanı David Cameron, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve İngiliz Prens Charles (tümü Siyonist ve Siyonist ülkelerin yöneticileri) Riyad’a bizzat giderek tahta geçen Kral Selman’a taziyelerini sunarken, Obama da Hindistan gezisini kesip hemen Riyad’a uçmuştu. Yani “Siyonizm dayanışması için” Riyad’daydılar. Tersini düşünün bir an, Bunca Hıristiyan’ın (!) Müslüman bir kral için Riyad’a gidip taziye sunması. Akıl tutulması gibi bir şey… Ve bu ziyaretleri dünyanın gözünün içine baka baka yaptılar. Dünyanın hiçbir basın organında bunun nedenini okuyamadınız, çünkü o-ku-ya-maz-sı-nız, çünkü Batı dünyasının tüm basını onların kontrolündedir.

Peki, AKP’ye ne oluyor? Türkiye’de bayrakları yarıya indirmek falan. Bu kral değil mi Mekke’deki -o pek savunageldiğiniz- Osmanlı kalesini yıkan. Komedi ötesisiniz!

Kimi hainler de Atatürk için demediklerini bırakmıyor. Dinime dahleden bari Müslüman olsa… Atatürk gibi bir insana can kurban, vatan kurban! Feriştahınız gelse Kemal Atatürk’ün tırnağı olamazsınız…

Tabi Suudi Arabistan böyleyken, petrol yataklarının üstündeki Ortadoğu ülkelerinin hal-i pür melalini görüyorsunuz. Tümü Siyonistlerin kontrolünde. Kontrolden çıkana da yapmadıklarını bırakmıyorlar. Bkz. Avrasya ile yakınlaşmaya çalışan Türk Ordusu.

Diğeri de Suriye!

Ve Suriye de Şanghay İşbirliği Örgütü’ne katılma kararı aldı.

Saflar sıklaşıyor!

Önceki ve Sonraki Yazılar