12 Cesur Yürek de Hedef ‘Dünya Kupası’

12 Cesur Yürek de Hedef ‘Dünya Kupası’

İspanya’da düzenlenen 23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Türkiye Tekerlekli Sandalye Mili Takımının Kaptanı Özgür Gürbulak, YURT’a özel açıklamalarda bulundu. Kaptan Gürbulak, “Ülkemize bu büyük gururu yaşattığımız için çok mutluyuz” dedi

Onurcan UYGUR - YURT

23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’ndan şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımı Kaptanı Özgür Gürbulak, şampiyonluğu YURT’a değerlendirdi. Gazetemizin Ege Bölge Temsilciğini ziyaret eden Gürbulak’ı Temsilcimiz Özgür Tuğrul karşıladı.

Geçtiğimiz 2009, 2013 ve 2015 yıllarında finallerinde şampiyonluğu kaybeden Milli Takım, İspanya’da düzenlenen 23. Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nı namağlup tamamlayarak, şampiyon olmuştu.

Hedef Dünya Kupası’nda Şampiyonluk

Efsanevi şampiyonluğu ve gelecek hedeflerini YURT’a anlatan Kaptan Gürbulak, “Ülkemize böylesi bir mutluluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Takım olarak Avrupa Şampiyonası’nda oynadığımız 4. Final karşılaşmasıydı.

Bunların üçünde kaybetmiştik. Bu defa kazanmış olmamız bizleri çok mutlu etti. Önümüzdeki yıl Almanya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda da bu başarımızı sürdürerek, rakiplerimizi de yenerek şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.