3 Temmuz şike davası FETÖ'nün başyapıtıdır!

3 Temmuz şike davası FETÖ'nün başyapıtıdır!

Balyoz ve Ergenekon, 3 Temmuz’un yanında oyuncak kalır. Bu kumpas Fetullah Terör Örgütü’nün başyapıtıdır. 3 Temmuz, 12 Mayıs’ta Kadıköy’de yaşanan olaylar ve otobüsümüzün kurşunlanması FETÖ ile direkt bağlantılı.

 Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Habertürk TV'ye çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Hain terör örgütü FETÖ'nün F.Bahçe'yi ele geçirmeye çalıştığını söyleyen Mosturoğlu, "Oynanan oyunların hepsinin sorumlusu FETÖ'dür" dedi. İşte Mosturoğlu'nun olay yaratacak sözleri:
Milletçe birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz. Konuşmak için ulusal mitinglerin bitmesini bekliyoruz. Konuşacak çok şeyimiz var. 
12 Mayıs'ta Galatasaray maçı sonrası Kadıköy'de yaşananlar, takım otobüsünün kurşunlanması 3 Temmuz'dan ayrı yargılanamaz. Bu örgüt futbol sektörüne girmek istemiştir. Ama 3 Temmuz'dan bu yana yaptığı şey büyük camiaları birbirine düşürdü. Toplumsal kamplaşmalara neden oldu. Rize'deki kurşunlamada bir taraftar ölseydi Türkiye çapında olabilecek infiali bir düşünün. 
3 Temmuz sözde şike operasyonu. FETÖ PDY'nin şaheserlerinden bir tanesidir. Ergenekon ve Balyoz çok önemli operasyonlardır. Ama hazırlık aşaması, yaratılan deliller, bilimsel zemini, yasaları hazırlanması gibi konular nedeniyle 3 Temmuz kumpası FETÖ'nün başyapıtıdır. Balyoz ve Ergenekon bunun yanında oyuncak kalır. 
Bu sözde şike dosyasında Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe var. Türkiye'de dört büyük kulüp olduğu söyleniyor. Ve dördüncü kulüp dosyada yok. Galatasaray bu dosyanın neresinde? Bakın, 3 Temmuz'dan kim ne kadar istifade etmiş. Bunun toplumda yarattığı etkilere bakın.