ABD’den Süper Lig yorumu: Çılgınlık!

ABD’den Süper Lig yorumu: Çılgınlık!

ABD'nin en önemli spor haber siteleri arasında yer alan Bleacher Report'ta Spor Toto Süper Lig hakkında derin bir analize yer verildi. Haberde son haftalardaki şampiyonluk yarışına dikkat çekilirken "Türkiye Süper Ligi'nin çılgınlığı: Hepimizin izlemesi gereken şampiyonluk yarışı" başlığı dikkat çekti.

ABD’nin önemli spor haber sitelerinden biri olan Bleacher Report’ta Spor Toto Süper Lig’de nefes kesen şampiyonluk mücadelesi ele alındı. Dean Jones adlı yazarın kaleme aldığı makalede Süper Lig, tüm detayları hikayesiyle incelenirken son haftalarda şampiyonluk mücadelesinin her sporsevere büyük bir heyecan yaşatacağına dikkat çekiliyor. “Türkiye Süper Ligi’nin çılgınlığı: Hepimizin izlemesi gereken şampiyonluk yarışı” başlığı ile yayınlanan haberde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in yarışı pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi üzerinden incelenirken, Fatih Terim’in gündemi sarsan “kebapçı kavgası” da makalede kendine yer buldu.

Terim hakkında makalede, “Terim kendisini idol olarak görenler tarafından İmparator olarak anılıyor. Geçmişte Galatasaray’ı 6 Türkiye şampiyonluğuna taşıdı. Haliyle tekrar başarabileceğine inanmak için ortada iyi bir sebep var” ifadeleri kullanılırken Şenol Güneş ve Beşiktaş için ise “Zirve takibinin başını -lider Galatasaray’ın bir puan gerisinde- Beşiktaş çekiyor ve gözünü teknik direktör Şenol Güneş’i bir anda efsane statüsüne ulaştıracak olan üst üste üçüncü şampiyonluk başarısına dikmiş durumda” dendi.

İşte makaleden öne çıkanlar:

“Galatasaray lider, arkalarında Başakşehir ve Beşiktaş, 2 puan gerilerinde Fenerbahçe geliyor. Başakşehir’de Adebayor ve Arda Turan gibi yıldızlar var. Fenerbahçe’de Hollandalı forvet Janssen ve eski Tottenhamlı Soldado dikkat çekiyor. Beşiktaş’ta eski Liverpool’lu Babel ve Quaresma gibi keyif veren isimleri izliyoruz.