Abdurrahim Albayrak’tan itiraf!

Abdurrahim Albayrak’tan itiraf!

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Antalyaspor maçı sonrasında futbolcuların alacakları ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray’ın Antalyaspor’u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçın ardından açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, futbolcuların alacakları ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Albayrak, sözlerine Afrin'de şehit olan askerler için başsağlığı dileyerek başladı. Abdurrahim Albayrak iyi bir maç çıkardıklarını belirterek, “Fransa'da dendiği gibi maçı ilk yarıda almayı bildik” dedi. Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, kulübün sorunları için büyük çaba harcadıklarının altını çizdi.

Futbolcuların alacakları ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulunan Abdurrahim Albayrak, şunları söyledi:

“Mustafa Cengiz ve ekibi, hepimiz efor harcıyoruz. Çok ciddi sorunlarımız var. Geldiğimizden beri birçok sorunu hallettik. Geçen yemekte futbolcu kardeşlerimiz, ‘Neden televizyonda futbolcular 4 aydır para alamıyor diyorsun' dedi. ‘Hayır, 7 aydır para alamıyoruz. İlk siz yatırdınız' dediler. Gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Hoca ile toplantılar yapıyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bize destek olan 77 tane locadan 17'si paraya çevrildi. 60 tane kaldı. Yarın 3 tanenin daha parası yatacak.”