Aboubakar'dan Beşiktaş açıklaması: Özür diliyorum

Aboubakar'dan Beşiktaş açıklaması: Özür diliyorum

Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a 3-1 mağlup olduğu maç sonrası siyah-beyazlıların soyunma odasına giderek eski takım arkadaşlarını tebrik eden ve çekilen görüntülerde eğlendiği gözlenen Vincent Aboubakar konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Porto taraftarları, takım arkadaşları ve antrenörü tarafından büyük tepki çeken görüntüleri için Dragoes Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Kamerunlu golcü o anları şöyle anlattı:
"Her şeyden önce taraftarlarımızdan, takım arkadaşlarımdan ve hocamdan özür diliyorum. Maç sonrası eski takım arkadaşlarıma selam vermek için Beşiktaş soyuma odasına gittim. Onlar da beni görünce daha önce yaptığım gibi dans etmeye ve üzerime atlamaya başladılar. Ben mağlubiyetten dolayı gerçekten üzgündüm. O sırada da Ryan Babel, kasıtlı olmadan o anları kaydetmeye başladı. Kimseyi kırmak istemedim, tekrar özür diliyorum."

‘PORTO'YA DÖNMEK İSTEMEMİŞTİM'

Sezon başında Porto'ya dönmek istemediğini de kaydeden Aboubakar kendisini teknik direktör Conceiçao'nun ikna ettiğini söyledi ve şöyle konuştu:

"Evet Porto'ya dönmek istemediğimi söyledim çünkü eski antrenörün bana davranış tarzı çok kötüydü. Bundan etkilendim. Ancak yeni antrenörümüz beni cesaretlendirdi, bana güvendiğini gösterdi ve büyük bir motivasyon verdi. Ben de projeye dahil olduğumu hissettim. Porto'nun bu sezon iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum.