Adanaspor 2-3 Boluspor

Adanaspor 2-3 Boluspor

Spor Toto 1. Lig 31. hafta karşılaşmasında Boluspor deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 2-0'dan 3-2 mağlup ederek kritik bir galibiyet elde etmeyi başardı.

Spor Toto 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Adanaspor’a konuk olan Boluspor, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak Süper Lig’e çıkma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Adanaspor, ilk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 60. dakikasında Bahattin Köse ile 1-0 öne geçerken iki dakika sonra Magaye Gueye ile skoru 2-0’a getirdi.

Üst üste yediği gollerin etkisinden çabuk kurtulan Boluspor, 72’de Sefa Yılmaz 74’te ise Rydell Poepon ile durumu 2-2’ye getirdi.

Mücadelenin 89. dakikasında penaltı kazanan Boluspor’da İshak Çakmak topu ağlara gönderince skor 3-2’ye geldi ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Zorlu deplasmanda müthiş bir geri dönüşe imza atan Boluspor puanını 53 yaparken haftayı 5. sırada kapattı ve ilk 6’da yer alarak Süper Lig’e çıkma yolunda önemli bir virajı atlattı. Adanaspor ise 40 puanla 12. sırada yer aldı.