Ahmet Çakar'dan Erdoğan'a çağrı: Acun'un programına katılsın! 

Ahmet Çakar'dan Erdoğan'a çağrı: Acun'un programına katılsın! 

Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Ahmet Çakar, Radyo Viva yayınında Adem Metan'ın sorularını yanıtladı. Çakar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da bir çağrı yaptı.

Radyo Viva’da program yapmaya başlayan ünlü radyo programcısı Adem Metan, ilk programında Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Ahmet Çakar’ı ağırladı.

Metan’ın ve sosyal medyadan yönlendirilen soruları her zaman olduğu cesurca yorumlayan Çakar, hakemliğe nasıl başladığını anlattı. İyi top oynayamadığını belirten Çakar, ‘Sert oynuyordum. İyi top oynayamazdım. Kazmaydım. Kursa girdim ve amatör olarak maçları yönetmeye başladım. Geleceğin parlak dediler. O parlaklığım devam ediyor” diye konuştu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ SPOR VE MAGAZİN PROGRAMLARINA KATILSIN”

Çakar, Metan’ın, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdroğan ile ilgili sorusu üzerine de ilginç yorumlarda bulundu.

Erdoğan’ın, kendi programlarına katılmasından dolayı onur duyacaklarını da belirten Çakar, sözlerini şöyle tamamladı:

“Halk onu mücadele eden zaman zaman bağıran, hep siyaset konuşan bir insan olarak tanıyor. Ertem Şener Usta’nın Hikayesi’ni yapmıştı. Türk halkı, ‘bu insanda küçük hak çocuğuymuş. Sokakta oynamış. Annesinden dayak yemiş, diye düşündü. Tayyip Bey’ bir spor programına katılsın. Futboldaki bir pozisyonu yorumlasın, Acun Ilıcalı’nın programında jüri olur gibi yapsın. Renkli bir adam. Onun Vefa’daki kirli sahalarda verdiği mücadelesini mahalledeki halini bilirim. Gençler onu sadece takım elbiseli, devlet işlerini konuşurken görüyor. Acun’a katılsın, spor programlarına katılsın. Spor, yarışma, kısmi saygın magazin programlarında halk onun gülen, espri yapan sözlerini duymalı. Spor programlarında pozisyonları değerlendirsin. Avantaj getireceğine inanıyorum”