Akhisar Belediyespor-Altınordu: 6-2

Akhisar Belediyespor-Altınordu: 6-2

SÜPER Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 1. Lig temsilcisi Altınordu ile Manisa'da oynadığı hazırlık maçını 6-2 kazanarak moral buldu. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakanın gollerini Akhisar Belediyespor adına Caner, Henrique (2), Soner, Eray ve Olcan, Altınordu adına ise Murat ve Caner kaydetti. Karşılaşmayı yaklaşık 100 Akhisar, 50 de Altınordu taraftarı takip etti.

10'uncu dakikada Akhisar Belediyespor'dan soldan Olcan'ın kornerinde penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Caner kafa vuruşu ile topu filelere yolladı: 1-0.

14'üncü dakikada Altınordu atağında sağdan Alican yerden kesti, kaleci Lukac'ın sahip olamadığı topu Murat boş kaleye gönderdi: 1-1.

19'uncu dakikada Akhisar'dan Soner'in kullandığı frikikte meşin yuvarlak üst direğe çarpıp auta gitti.

48'inci dakikada sağanak yağmurla birlikte Akhisar’ın ikinci golü geldi. Orta sahadan Caner’in ceza sahasına gönderdiği topu Henrique aşırtma vuruşla filelere yolladı: 2-1.

49'uncu dakikada yağmurun şiddetini artırması nedeniyle Hakem Ferhan Kestanlıoğlu müsabakaya 3 dakika ara verdi. Seyirciler ise tribünlerden kaçmak zorunda kaldı. İki takımın ortak kararı ile ara verilen maç devam etti.

63'üncü dakikada soldan Altınordulu Onur, ceza sahasına kesti. Müsait pozisyondaki Caner, düzgün bir vuruşla eşitliği sağladı: 2-2.

71'inci dakikada Akhisar atağında sağdan Olcan'ın ortasında Soner kafayı vurdu. Top üst direkten geri geldi. Soner kendi topunu kafayla tamamladı: 3-2.

78'inci dakikada Eray'ın pasında topu önünde bulan Henrique kaleci Erce'yi avladı: 4-2.

79'uncu dakikada Lopes’in asistinde topla buluşan Eray, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 5-2.

90'ıncı dakika sol kanattan Henrique kale içine ortaladı. Olcan bekletmeden vurarak skoru ilan etti: 6-2.