Ali Koç'un açıkladığı proje başladı

Ali Koç'un açıkladığı proje başladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un televizyon programında açıkladığı proje başladı. Fenerbahçe Kulübü, taraftarlarına Ülker Stadı'nda özel bir şekilde maç izleme hizmetini devreye soktu.

Fenerbahçe, taraftarları için yeni bir hizmeti uygulamaya soktu. Taraftarlar ‘ağırlama paketleri’ni satın alıp maçları özel bir şekilde izleyebilecek.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden duyurduğu uygulamanın detayları:

“Kulübümüz, #Yeniden Fenerbahçe mottosu ile merhaba dediğimiz bu sezonda taraftarlarımıza Fenerbahçe çatısı altında yepyeni bir maç deneyimi yaşama fırsatı sunuyor.

Fenerbahçemizin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin muhteşem atmosferinde oynayacağı maçları, özel konsept ve sunumlar eşliğinde izlemek için hazırlanan Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketleri, Fenerbahçe maç günlerini ‘özel bir gün’ olarak ele alıp maç günü heyecanına farklı bir yorum getirecek.

Kapatby ReklamStore
Executive Box, Premium, Platin ve Gold seçenekleri ile sunulan paketler, özel şoförlü transfer hizmeti, karşılama kokteyli, stadyum restoranda lezzetli menüler, hediye maç topu, skorboard’da karşılaşacağınız sürprizler ve birbirinden özel hediyelere kadar birçok farklı deneyimi içeriyor.

Futbol Ağırlama Paketleri ilk kez Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında satışa sunulacak.”