Antalyaspor 4-2 Galatasaray

Antalyaspor 4-2 Galatasaray

Süper Lig'de Galatasaray, Antalya deplasmanında bir vurgun daha yedi. Sarı-kırmızılılar 10 kişi kaldıkları mücadelede Antalyaspor'a 4-2'lik skorla boyun eğdiler.

Galatasaray yine hüsran yaşadı. Süper Lig’in 29. haftasında Antalyaspor’a konuk olan sarı-kırmızılı takım, 4-2 yenildi. Sarı-kırmızılılar kazanamama serisini 8 maça çıkardı. Antalyaspor’un gollerini 14 ve 52’de Samuel Eto’o, ve 73’te Emrah Başsan kaydetti. Noktayı 90+1’de Rıdvan Şimşek koydu. 40. dakikada Lukas Podolski, 63’te Umut Bulut’un golleri sarı-kımızılılara yetmedi.
Etkisiz futbolunu Antalya’da sürdüren Galatasaray, 41 puanda kalırken, Antalyaspor 36’ya yükseldi. Wesley Sneijder ve Selçuk İnan gibi önemli isimleri kupa maçını düşünerek Antalya’ya götürmeye sarı-kırmızılı ekipte Ryan Donk 69. dakikada kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.
ETO’O COŞTU
Antalyaspor’un süperstarı Samuel Eto’o 2 gol ve 1 asistle maça damga vurdu. Samuel Eto’o, Galatasaray’a ikinci golünde elini kullandı. Maçın hakemleri pozisyonu görmediler. Süper Lig’de Antalya’da oynanan Galatasaray – Antalyaspor maçında çok tartışılan bir pozisyon yaşandı. Mücadelenin 53. dakikasında topu filelerle buluşturan Samuel Eto’o’nun gol atarken elini kullandığı yönünde itirazlar yapıldı. Tekrar görüntüleri izlendiğinde Kamerunlu futbolcunun önce eliyle sonra kafasıyla topa dokunduğu görüldü. Başta kaleci Muslera olmak Galatasaraylı futbolcular mücadelenin hakemine yopğun itirazda bulundular.
GÖZLER KUPADA
Ligden vazgeçen Galatasaray, Avrupa cezasını bu sene çekmek amacıyla Türkiye Kupası’nı almak istiyor. Sarı-kırmızılılar 20 Nisan Çarşamba günü Çaykur Rizespor deplasmanında kritik bir maça çıkacaklar. Wesley Sneijder ve Selçuk İnan bu maçta kadroya dönecekler.