Antrenmanda John Terry sürprizi

Antrenmanda John Terry sürprizi

Tatilini ailesi ile birlikte Portekiz'de geçiren İngiliz efsane futbolcu John Terry, boş durmuyor. John Terry, sezon başı hazırlıklarını sürdüren Fransız devinin antrenmanını ziyaret etti.

İngiltere Milli Takımı ve Chelsea’nin efsane savunma oyuncusu John Terry, bir sezon oynadığı Aston Villa ile sözleşmesi bittikten sonra geleceğine yatırım yapmaya başladı. Teknik adam olmak istediği bilinen John Terry, tatilini geçirdiği Portekiz’de, Fransa Ligue 1’in güçlü ekiplerinden Marsilya’nın sezon öncesi hazırlık kampını ziyaret etti. Ziyaretinde eski takım arkadaşı Jordan Amavi ve West Ham United’tan ayrılarak Marsilya’ya transfer olan yıldız futbolcu Dimitri Payet ile bir süre sohbet etti.

Marsilya antrenör ekibi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan John Terry, antrenmanı dikkatli bir şekilde seyretti. John Terry’nin Marsilya antrenmanına yaptığı sürpriz ziyaret, ‘Transfer mi olacak?’ yoksa ‘Marsilya’nın teknik ekibine mi katılacak?’ sorularını akıllara getirdi. Antrenman sonrası bir açıklama yapmayan John Terry, tatiline devam etmek üzere tesislerden ayrıldı. Emekli olmayı düşünen John Terry’nin televizyon yorumculuğu yapacağı iddia edilmişti.

Fransız kulübü ise John Terry’nin ziyaretini sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile takipçileri ile paylaştı.