'Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer Galatasaray'

'Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer Galatasaray'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek gündemdeki sıcaklığını koruyan Tudor, Fatih Terim ve Arda Turan konularında açıklamalarda bulundu.


Dursun Özbek, Arda Turan ile ilgilendiklerini resmen açıklayarak; "Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylı. Elbette Arda'nın hizmet vereceği en önemli yer Galatasaray. Biz Arda'nın Galatasaray'a gelmesini istiyoruz. Bu manada çalışmalarımız var" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim konusunda da ise "Galatasaray çok önemli bir dönemden geçiyor. Tüm camiamızın birlik ve beraberlik içinde olması lazım. Galatasaray yönetimini yıpratmak için insanlar uğraşmamalıdır. Şu anda Galatasaray'ın hocası var, sistemi var. Fatih Terim konusu açarak sezon başında kafa karıştırmaya gerek yok. Bizim yaptığımız çalışmalar antrenör arama çalışmaları değildir. Bizim hocamız Tudor'dur" şeklinde konuştu.

Özbek; Riva'nın satışından gelen ve gelecek olan rakamların polemik haline gelmesi konusunda ise "Galatasaray'ın futbol bütçesi bellidir. Bu bütçenin dışına çıkmamız gibi bir durum söz konusu değil" cümlelerini kurdu.

GALATASARAY KULÜBÜNE YENİ İŞ ORTAĞI

Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi yolunda Workinton firmasıyla iş birliği yaptı.

Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü ile Workinton Üst Yöneticisi (CEO) Pınar Massena katıldı. Ali Öğüdücü bu anlaşmayla Türk Telekom Stadı'nın sadece maç günü değil, 365 gün çalışan bir kompleks haline geldiğini vurgularken, Workinton CEO'su Massena ise, böyle bir birliktelikten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Böyle büyük bir camianın yanında olmak bizim için gurur verici. Güzel bir iş ortaya çıkardık. Galatasaray'la yaptığımız çalışma farklı bir iş oldu. Yaşayan stat projesi çok önemli. Türkiye için bir ilk. Gün boyu olan çalışma alanlarımızı stadın içine yerleştirdik. Maç günleri büyük bir heyecan duyulan statta, diğer günlerde çalışma heyecanı da olacak. Maç heyecanını ofislere taşıdık. Statta çalışmak farklı bir şey. Fikirlerinizi geliştirebileceğiniz ilginç bir ortam oldu. Stat ortamında daha önce çalışma görmemiştik. Bu heyecanı burada çalışanlar yaşayacak" ifadelerini kullandı.