Arda Turan devre arası hakemi tehdit etti!

Arda Turan devre arası hakemi tehdit etti!

Galatasaraylı taraftarlar, sahalarında konuk edecekleri Medipol Başakşehir maçı öncesi eski futbolcuları Arda Turan'a tepki gösterdi. Arda Turan, devre arasında da olayların merkezindeydi!

Galatasaray, Medipol Başakşehir'i sahasında 2-0'la geçip liderlik koltuğuna yeniden otururken, maç öncesi Sarı Kırmızılı taraftarların Arda Turan'a tepkisi vardı. 
Arda Turan yıllar sonra Türk Telekom Stadyumu'na gelmiş ancak pek de hoş karşılanmamıştı. Yıldız oyuncu,  Süper Lig'in 29'uncu haftasında oynana Galatasaray maçı ile 2523 gün sonra Türk Telekom çimlerine çıktı.
Sahaya adım atar atmaz Galatasaraylı taraftarlar Arda'yı ıslıkaldılar. maç içinde de birçok kez pozisyonalrda Arda'ya tepki vardı.
Galatasaray taraftarı maç öncesinde 'Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir' pankartıyla Arda'ya mesaj göndermişti.

CİMBOM'U SATANI BİZ DE SATARIZ' 

Galatasaray taraftarı Başakşehir sahaya çıkınca "Cimbom'u satanı biz de sararız" diye tezahürat yaptı.  Taraftarlar Emre Belözoğlu'na da tepki gösterirken, küfürlüerin de duyulması üzerine stat hoparlörlerinden anons yapıldığı duyuldu.
Devre arasında ise koridorda Galatasaray'ın iki efsanesi büyük tartışma yaşadı, ortam gerildi. Galatasaray antrenörü Hasan Şaş, Arda'nın koridorda yüksek sesle bağırması ve hakem Halil Umut Meler'e tepkisi üzerine sinirlendi.
Arda'nın hakeme tepki gösterdiğini gören Hasan Şaş, "Ayıptır. Efendi ol!" diye bağırdı.

HASAN BEY ALKOLLÜ MÜ? AMBULANS ÇAĞIRALIM MI?

Hasan Şaş ayrıca sinirlerine hakim olamadı ve kendini yerlere attı. Hasan Şaş'ın kendini yere atmasının ardındansa Spor Şube Amirliğinden bir memur ""Hasan Bey alkollü mü? Ambulans çağıralım mı?" ifadesini kullandı.
Bu tartışmalar yaşanırken Abdurrahim Albayrak Hasan Şaş'ı yatıştırdı. Hasan Şaş maçın ikinci yarısını da Albayrak ile birlikte izledi.
Bu arada Hasan Şaş, Tivibu Spor canlı yayını sırasında yazarımız Ali Ece'ye  mesaj attığı ve "Arda'yla aramızda tartışma olduğu iddiası doğru değil." dediği öğrenildi.