Arda Turan için flaş iddia! ‘Beşiktaş’a evet dedim’

Arda Turan için flaş iddia! ‘Beşiktaş’a evet dedim’

Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı dedikoduları her gün yeni bir boyut kazanırken dün akşam çok sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaşlı Tolga Zengin ve arkadaşlarıyla buluşan Arda Turan'ın siyah beyazlılara 'evet' dediği iddia edildi.

Günlerdir gündemden düşmeyen ve Türkiye’ye döneceği konuşulan Arda Turan’ın Beşiktaş’a transferiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı… Habertürk Spor yazarı Meriç Müldür, Arda Turan’la ilgili gündeme bomba gibi düşecek flaş gelişmeyi yazdı… İşte Meriç Müldür’ün o yazısı…

Arda Turan nereye transfer olacak? Barcelona'da mı kalacak, İngiltere'ye mi gidecek? Galatasaray'a geri mi dönecek, kankası Burak Yılmaz ile aynı adreste mi buluşacak? Yoksa yılın son bombasını Beşiktaş mı patlatacak? Bu sorular uzunca süredir gündemde.

Kısa bir süre sonra net cevabını bulacak. Ama ben görüşümü söyleyeyim. Arda Turan, Beşiktaş'a yakın… Yıldız futbolcu dün İstanbul'daydı. Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda karşılaştık. Elbette bu soruları kendisine yönelttim. Sır vermedi, “kısmet” demekle yetindi.

Zaten transferi tam anlamıyla sonuçlanmadan herhangi bir açıklama yapmasını da beklemiyordum. Hem de bana.. Sonuçta gazeteciyim… Kapıdan içeri giriyordum ki karşıma Arda çıktı. Her zamanki esprili kişiliğiyle. Ben şaşırmıştım ki O da beni uzaktan görüp tanımış, yanındaki restaurant görevlilerine “Mekanda gazeteci yok değil mi?” diye soruyordu tebessüm ederek!

Hal hatır sorup masalarımıza geçtik… Ama Arda ile aynı mekanda bulunan Beşiktaşlı dostlar da vardı… Onlar da Arda'yı görünce “Come to Beşiktaş” mesajlarını sormuşlar. Beşiktaşlılar, “Siyah-Beyaza alışmaya başla” demişler ilk etapta..

ORMAN, LONDRA'DA MASAYA OTURMUŞ

Arda da tüm samimiyeti ve iyi niyetiyle soruları cevaplamış… Meğerse Fikret Orman'ın Londra seferleri de boşuna değilmiş. Zirve Londra'da gerçekleşmiş. Arda'nın, kendisine büyük ilgi gösteren Beşiktaşlılar'a dün akşam söyledikleri ise aynen şöyle: “Barcelona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barcelona ile anlaşırsa, ben ‘Evet' dedim”… Bomba gibi söz…

BURAK YILMAZ ÖZEL UÇAKLA GELDİ

Arda Turan kalabalık bir arkadaş grubu ile yemekteydi. İlerleyen saatlerde Burak Yılmaz da Karabük'ten özel uçakla gelip geceye katıldı. Ardından da Sinan Engin'in oğlu, Arda'nın yakın arkadaşlarından Oğulcan Engin. Arda ile Burak'ın öyle bir kucaklaşması vardı ki… Doya doya birbirlerine sarıldılar.

Şimdi bunları yazdığım için Arda belki de alınacaktır, darılacaktır. Ama böylesine önemli bir haberi yazmamazlık edemezdim. Olacak bir transferi de engellemek istemem de gazetecilik de böyle…