Arda Turan: 'Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin'

Arda Turan: 'Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin'

La Liga'da sezonun en kötü 11'ine seçilen milli futbolcumuz Arda Turan, kendisini eleştiren ve şov yapmakla suçlayan bir takipçisini tehdit ederek "Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin" diye yazdı.

La Liga'da sezonun en kötü 11'ine seçilen milli futbolcumuz Arda Turan, kendisini eleştiren ve şov yapmakla suçlayan bir takipçisini tehdit ederek "Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin" diye yazdı. Dünyanın en yaygın futbol web sitelerinden biri olan goal.com, İspanya La Liga'da bu sezonda mücadele etmiş tüm oyuncuları analiz ederek"yılın en kötü 11"ini seçti.

La Liga'nın en kötü oyuncuları arasında Arda Turan da yer aldı. Arda Turan'ın Instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafa yorum yapan Sertaç Saraç adlı bir takipçisi "Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" diye yazdı.

Bu sözlere çok sert tepki veren Arda Turan, "Seni bulacağım, şov nasıl göreceksin" cevabını verdi. Bu sözlere Sertaç Saraç "Bulmana gerek yok. Eşkıyalık taslayacaksan adresimi veririm. Çok şükür Allah'tan başka kimseden korkumuz yok." sözleriyle yanıt verdi. Arda Turan ise tehdit sözlerini tekrarladı. Bir süre sonra ise mesajlarını sildi. İşte o mesajlar: