Arsenal Everton'u hezimete uğrattı!

Arsenal Everton'u hezimete uğrattı!

İngiltere Premier Lig 9. hafta maçında Everton ile karşılaşan Arsenal, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrılırken Mesut Özil performansıyla göz doldurdu.

 İngiltere Premier Lig 9. hafta karşılaşmasında Everton’a konuk olan Arsenal, 5-2’lik farklı bir galibiyet elde ederken son günlerin tartışmalı yıldızı Mesut Özil etkileyici bir performans sergiledi.
Maça golle başlayan ev sahibi Everton, 12. dakikada Wayne Rooney ile 1-0 öne geçerken 40. dakikada Nacho Monreal’in golüyle Arsenal soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın 53. dakikasında Alexis Sanchez’in asistini değerlendiren Mesut Özil, takımını 2-1 öne geçirirken 74’te Alexandre Lacazette’in golünün de asistini yapan isim oldu ve Arsenal zorlu deplasmanda 3-1’lik üstünlüğü sağladı.

Maçın son anlarında ise adeta gol düellosu şeklinde geçti. Karşılaşmanın 90. dakikasında Aaron Ramsey’in golüyle skor 4-1’e gelirken kaleci Petr Cech’in hatasını değerlendiren Oumar Niasse durumu 4-2’ye getirdi.

Uzatma anlarında ‘maç bitti’ derken Şilili yıldız Alexis Sanchez maçın skorunu belirleyen golü attı ve Arsenal sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Arsenal bu sonuçla puanını 16 yaparken Everton 8 puanda kaldı. Arsenal gelecek hafta sahasında Swansea City’yi ağırlarken Everton deplasmanda Leicester City ile karşı karşıya gelecek.