Aykut Kocaman'dan flaş açıklamalar!

Aykut Kocaman'dan flaş açıklamalar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, DG Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Eleştirilerle ilgili konuşan Kocaman "Benim bu oyundan ne anladığımla yorumlayanların anladıkları arasında ciddi farklar var" dedi.

Galibiyeti değerlendiren Aykut Kocaman "Kestirmeden söylenecek en doğru şey, son haftalardaki oyunların hem zihinsel hem ruhsal anlamdaki izdüşümü gibiydi maç. Sezon başındaki özgüvenli, ne yaptığını bilen takım seviyesinde değiliz. Son dönemde maçlara iyi başlıyorduk, skor yakalandıktan sonra koruma kaygısı, telaş başlıyordu. Üstünlüğü sağladığımız ana kadarki süreç bitip 'nasıl koruruz?' düşüncesi hakim oluyordu. Sonra da mutlaka bir tane yiyoruz. Bu sezona damga vuran şey attığımızdan ziyade yediklerimiz oldu. Öndeki oyunları tamamlayabilseydik bugün bir şey söyleyecektik. 1-1'den sonraki süreç, isteme karakterinin en azından bu maçta geldiğini gösterdi. Bunu Antalya maçına bağlamamız lazım. Bunu yaparsak önümüzdeki süreç bugüne göre nispeten kolaylaşacak" dedi.

Eleştirilerle ilgili konuşan Kocaman "Benim bu oyundan ne anladığımla yorumlayanların anladıkları arasında ciddi farklar var. Ben kişiler üzerinden değil oyun üzerinden bakıyorum. Fakat olay kişilere doğru geliyor. Dünyada üst düzey futbol başka türlü oynanıyor" ifadelerini kullandı.

Hat-trick yapan Soldado hakkında da konuşan Kocaman "Soldado adına çok sevindim. İyi bir karakter. İhtiyacı olan şey atmak, atabilmekti. Umarım bu, katkı sağlamış olur. Beklentileri karşılama anlamında sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum" dedi.