Aykut Kocaman'dan transfer sinyali

Aykut Kocaman'dan transfer sinyali

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hazırlık maçında Sporting Lizbon'a 2-1 yenilmesinin ardından yaptığı açıklamada "Var olan oyuncu grubuyla ve transferlerle tamamlayacağımız şeyler var" diyerek transfer sinyali verdi

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, Sporting'e 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

2 aya tam kıvama gelir

"Buradan alacağımız ve veriler bizim için çok daha önemli. Temel problemlerden biri duran toplar olarak görünüyor. Oyunda saldırgan halimiz son 20-25 dakikaya göre daha iyiydi. 1,5-2 aya kadar tam kıvama geleceğini düşünüyorum. "

Transfer sinyali verdi

"İlk resmi maça kadar daha iyi olacağız. Bunlar hazırlık maçları. Oyuncuların fiziksel gelişmelerini ayakta tutmak önemli. Hazır olmayan oyuncuları bu maçlara sokarken zaman tanımak en büyük dikkat ettiğimiz şey. Var olan oyuncu grubuyla ve transferlerle tamamlayacağımız yerler var. 70 dakikalık takım son derece kuvvetli gibi gözüküyor."

Valbueana: Önemli olan maçın adamı seçilmem değil

"Önemli olan benim maçın adamı seçilmem değil. Takımın ortaya koyduğu performans. İlk maça göre gelişimimizi görebiliyoruz, daha iyiye gidiyoruz. İlk yarıda çok iyi bir görüntü ortaya koyduk"