Aziz Yıldırım: Beklediğimiz gibi başlayamadık

Aziz Yıldırım: Beklediğimiz gibi başlayamadık

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ekim ayı için kulübün resmi dergisine yazdığı yazı yayınlandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün Ekim ayı dergisine verdiği röportajda, “Yarıştığımız her kulvarda hedef şampiyonluk” dedi.

Aziz Yıldırım’ın dergide yer alan yazısı şöyle;

“Geçtiğimiz ay içinde kardeşim, dostum, dava ve yol arkadaşım sevgili Hakan Dinçay’ı kaybettik. Gerek benim gerekse camiamızın acısı büyüktür. Sizler onu yıllarca Kulübümüze hizmet eden bir yöneticimiz olarak tanıdınız. Voleybol Şubemize büyük emekler verdi. Erkek ve kadın voleybol takımlarımızın yurt içinde ve yurt dışında kazandığı tüm şampiyonluklarda onun emeği vardır. Avrupa çapında marka olan kadın voleybol takımımız Dünya Şampiyonu olduğunda da şubemizin başındaydı. 2014 yılında kadın ve erkek takımımız bir saat arayla CEV Şampiyonu olup, Kulübümüz hiçbir kulübe nasip olmayacak tarihi bir başarı kazanırken de, hep O vardı.

Bunlar, sizlerin görebildiği Hakan Dinçay. Bir de direkt olarak görmediğiniz Hakan Dinçay vardı. Biraz o Hakan Dinçay’dan bahsetmek, O’nu bu yönü ile tanımayanlara anlatmak istiyorum: Tam anlamıyla gerçek bir dosttu. Dostluğu kötü gün dostluğuydu. Sevinçte, başarıda öne çıkmaz; üzüntüde ve tasada ise hep en önde dururdu. 3 Temmuz mücadelesinde ilk günden itibaren Fenerbahçe davasına sahip çıktı, bizimle ağladı, bizimle güldü; ama bizi bir gün bile yalnız bırakmadı. Hasta yatağında hatta son nefesini verdiği ana kadar davamız için çaba sarf etti. Beraat kararlarımızın Yargıtay’da onanmasını görmek en büyük dileğiydi. Davanın bizlerin değil, Fenerbahçe’nin beka davası olduğunu bilen ve buna uygun olarak sportif rekabet için görevlerini sonuna kadar yapan ve aynı zamanda davaya kendini adayanlardandı. Hatırası gönlümüzde büyük yer tutan, büyük Fenerbahçeli Hakan Dinçay kardeşim; mekanın cennet olsun! Rahat uyu. Bu vesile ile, Hakan Dinçay’ın değerli eşine, çocuklarına ve tüm sevenlerine bir kere daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Asbaşkanımız Hakan Dinçay’ın vefatının ardından, erkek voleybol takımımızın Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda Halkbank’ı 3-1 mağlup ederek Kupa’nın sahibi olması, son derece önemlidir. Kendilerini bu anlamlı başarıdan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum.

Zadar Turnuvası’nda Şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş Erkek basketbol takımımızı da tebrik ediyorum. Kadrosunu yenileyerek yeniden yapılanan takımımızı, geçtiğimiz sezon bıraktığı noktadan devam ediyor görmek, bizleri son derece mutlu etmiştir. Takımımızdan beklentimiz; geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da hem Lig’de, hem de Avrupa’da şampiyon olması, mücadelesi ile kalplerine taht kurduğu camiamızı bir kez daha mutlu etmesidir. Bununla birlikte, sezon öncesi hazırlıklar kapsamında kadın basketbol takımımız, Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde organize edilen 2. Topuk Yaylası Kadın Basketbol Turnuvası’nı ve Kayseri’de organize edilen 11. Erciyes Cup Basketbol Turnuvası’nı birincilikle tamamladı. Kendilerine yoğun başlayan hazırlık döneminde ve yeni sezonda başarılar diliyorum.