Aziz Yıldırım'ın gündeme gelen fotoğrafına kulüpten açıklama geldi

Aziz Yıldırım'ın gündeme gelen fotoğrafına kulüpten açıklama geldi

Fenerbahçe'den sosyal medyada gündem olan Aziz Yıldırım ile Selahattin Aydoğdu fotoğrafı için açıklama geldi. Resmi siteden yapılan açıklamada fotoğrafın güncel olmadığı duyuruldu

Fenerbahçe'den Başkan Aziz Yıldırım ile Selahattin Aydoğdu arasında çekilen fotoğraf ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada fotoğrafın eski olduğu belirtildi. Selahattin Aydoğdu, Fatih Terim ile yaşadığı tartışma sonrası gündeme gelmişti. Bu yaşananların ardından sosyal medyada paylaşılan Aziz Yıldırım - Selahattin Aydoğdu güncelmiş gibi gösterilmiş ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama

Son dönemde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yazılı basın ve sosyal medyada ön plana çıkan eski bir fotoğrafı, güncel bir olayla bağdaştırılmakta, kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir.
Başkanımız 2015 yılının Kasım ayında, Etiler’de bir restoranta gitmiş, orada ilk kez Selahattin Aydoğdu ile tanışmış ve Aydoğdu’nun sahibi olduğu mekanda bahse konu fotoğraf çekilmiştir. Dolayısıyla, söz konusu fotoğraf, Fatih Terim’in son dönemde yaşadığı kavgadan 2 yıl önce çekilmiş olup, güncel olaylarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bir başka deyişle fotoğraf söz konusu kavgadan sonra değil, 2 yıl önce çekilmiştir. 

Bahse konu fotoğrafın herhangi bir konuyla bağdaştırılmamasını kamuoyundan rica ederiz.