Babel’den kafa karıştıran Instagram paylaşımı!

Babel’den kafa karıştıran Instagram paylaşımı!

Beşiktaş'ın bu sezon ligde Anderson Talisca'nın ardından en golcü ismi olan Ryan Babel, kişisel Instagram hesabından yaptığı hikaye paylaşımı ile kafa karıştırdı. El sallayan emojinin yer aldığı bir görsel paylaşan Hollandalı yıldızın takımda ayrılacağı yönünde soru işaretleri oluştu. İşte o paylaşım.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in kişisel Instagram hesabından yaptığı son hikaye paylaşımı kafaları karıştırdı. Deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup olan ve şampiyonluk şansı oldukça azalan siyah-beyazlılarda Pepe ve Alvaro Negredo da sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatırken, bu paylaşımın ardından Babel’in de takımdan sezon sonunda ayrılabileceği ihtimali gündeme geldi.

Gol yükünü çekiyor

Geçen sezon devre arasında takıma dahil olan ve 25 maçta 8 gol ve 4 asiste imza atarak şampiyonluğun mimarlarından biri haline gelen Babel, bu sezon da çıktığı 42 resmi maçta 14 gol atıp 5 de asist yaparken santrfor sıkıntısı yaşayan Beşiktaş’ta, Anderson Talisca ile birlikte gol yükünü çeken isim oldu.

Ryan Babel’in Instagram hikayelerinde paylaştığı görsel.

31 yaşındaki futbolcu öte yandan yeniden Hollanda Milli Takımı’na çağrılırken, 2017-2018 sezonu Babel’in kariyerindeki en golcü sezonu oldu. Bu sezon 42 resmi maçta forma giyen Hollandalı, kalan üç maçta da forma giyerse, Liverpool’da 42 resmi maçta oynadığı 2007-2008 sezonunu da geride bırakacak.