İddialar başkanlıktan etti

İddialar başkanlıktan etti

7 Kasım 2017 tarihinde İYİ Parti İl Başkanı Ersin Beyaz tarafından sözlü olarak İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Altınkök, 12 Kasım Pazartesi günü yine sözlü olarak görevden alındı.

Altınkök’ün görevden alınması Silivri'de şok etkisi yaratırken, görevden alınma sebebinin ise kendisiyle ilgili bir takım olumsuz iddialar olduğu iddia edildi.

'SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK'

Görevden alınan Mustafa Altınkök yaptığı açıklamada, "İl Başkanı tarafından sözlü olarak göreve getirildim. Yine il başkanı tarafından şahsıma sözlü olarak görevimin durdurulduğu söylendi. Şahsımla ilgili araştırma yapacaklarmış.  Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Süreci bekleyip göreceğiz” dedi.

'BİLGİ ALABİLİRLERDİ'

Hakkında ki olumsuz iddialarla ilgili ise yorum yapmayan Altınkök; “Ben ilçe başkanlığı görevine atanmadan önce kendilerine kimliğimi teslim etmişim. Kimlik bilgilerimden benimle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirler. Ama İl Başkanımız araştırma yapacağız diyerek görevimizi durdurduğunu iletti. Zaten resmi anlamda bir şey yoktu. Bu hafta içinde parti tarafından kaymakamlıklara yazı yazılacaktı ve resmiyet kazanacaktı" ifadelerini kullandı.  (Gazetemİstanbul)